Mi van a halál után?
Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 14:18
1/10 anonim válasza:
Senki nem tudja. De valami biztos hogy lesz úgyis.
2/10 anonim válasza:
Idővel megtudod. Részemről biztos semmi. Elmúlás majd feledésbe merülés. Ennyi
3/10 anonim válasza:
Nem tudhatjuk. Szerintem olyan mint mikor eszméletlen vagy, vagy alszol csak álom nélkül... Az ilyen vallásos dolgokban egyáltalán nem hiszek hogy a jóknak csodaszép lesz minden és együtt lehetnek a rég nem látott szeretteikkel, míg a rosszaknak örök szenvedés stb, stb. Értelmetlen mese.
4/10 anonim válasza:
+ eleve relatív hogy mi a jó és mi a rossz
5/10 anonim válasza:
Őszintén ez vallás kérdése szerintem itt a keresztény hívők azt mondják ,hogy Pokol/Menny ,szóval te döntöd el ,hogy melyik-et vallod szerintem semmi egyébként attól ,hogy hiszek Istenben :)
7/10 anonim válasza:
6 jó válasz, és ez? FUIT - mint ama sírkövön. (Volt)
10/10 Itlozs válasza:
Szerintem újra éljük az életünk... és újra... és újra... csak mindìg picit jobban,többet hozunk ki magunkból. Egy egy ösztönös cselekedettel amivel jobbá tesszük mìg el nem érjük a tökéletest a harmoniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!