Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha működik a vonzás törvénye,...

Ha működik a vonzás törvénye, akkor a saját halálomat miért nem tudom bevonzani?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta nem találok semmi örömet az életemben, de valahogy mégis élek sajnos a mai napig. Öngyilkosságot nem mertem soha megkísérelni, mert attól félek, hogy úgysem sikerülne és csak nyomorék maradnék és utána már megtenni se tudnám.

Sokszor szoktam építkezési állványok alatt átsétálni, az úton is gyakran csak úgy átmegyek, minden esélyt megadok a sorsnak vagy a karmának, ha létezik bármi, hogy tegye a dolgát, fosszon meg az életemtől.

2019. jan. 16. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a vonzás törvénye hogyan működik, az egy része a dolognak.

Az "egyháza" így:

[link]

2019. jan. 17. 08:00
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

7es vagyok

8as hidd el amiket felsoroltal van akinek ettol ezerszer tobb gondja van es megis tud boldogan elni. Hozzaallas kerdese. 18eves vagy es el vagy kesve? Vannak akik 40evesen talaljak meg a szerelmet. Nem kell alatalanositgani, nem mindenki tomegribi stb. Vannak kivetelek es van egy lany aki egyszer majd az igaz szerelmed lesz. Addig is fokuszalj magadra , legyel a legjobb onmagad. Hogy tudj is adni a jovendo beli parodnak. Dolgozz a karriereden , es ha az elet ugyhondlja keszen allsz ra hodd el talalkozol az igazival aki megad minden szeretet es tamogatast amire vagysz. Addigis keress baratokat, embereket akiket fontosnak tartassz ah eletben es ok is teged. Ezek nem olyan nehez dolgok ha nem megy valamit rosszul csinalsz. Godnolkozz el a miert en. Hogy emgis miert vagy ebben a helyzetben. Es higy mit tudnal tenni ellene. Nem pedig ongyilkossagon gondolkozni es feladni.

2019. jan. 17. 16:48
 13/17 FüligJimmy88 ***** válasza:
100%

Azért nem tudod bevonzani, mert annyira azért mégsem akarod.

Amúgy ha érdekel, én már egyszer megpróbáltam. És örülök, hogy nem sikerült.

A helyedben nem arra koncentrálnék, hogy milyen szar volt eddig, hanem inkább hagynám, hogy vigyen a víz és közben csendben figyelném, hogy merre visz. Nekem bevált.

2019. jan. 17. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ha működik a vonzás törvénye..."

Nem működik.

2019. jan. 18. 02:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Gondolom azért nem tudod bevonzani, mivel egy élethez csak egy halál jár. Nem tudsz kétszer meghalni.
2019. jan. 18. 03:19
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

8as, ha nem szereted az életet miért várod hogy az "szeressen" téged és ezáltal örömödet leld benne?

Próbáld átprogramozni az agyad.Ha ilyen megkeseredett vagy, ennyire negatív csak az ugyan ilyen töltetű dolgokat húzod magadhoz.

Tudom mit beszélek. Én is hasonló voltam, aztán tudatosan elkezdtem a pozitív gondolkodást, először csak napi pár percben, tudatosan kerestem az apró de szép dolgokat. Egy idő (nem kevés, kb fél év) után már automatikusan erre állt rá az agyam, és észrevettem hogy már jó dolgok is történnek velem. Azt hittem sosem lesz senkim. Erre most férjem van, és egy égedelem rossz, de imádni való 4 évesünk, jó munkám, szép házunk.

Minden megy, csak eléggé akarni kell, és hinni benne.

2019. jan. 18. 07:19
 17/17 anonim ***** válasza:
82%

18 évesen? Ne viccelj már! Még nem is éltél!!!

Mozdulj meg, járj csoportos sportra, koncertre, ismerkedj, élj!

Mindenki dolgozik, igen, mert így teremtjük meg az anyagi javakat.

Ha valaki szeret horgolni dolgozik, hogy a pénzből tudjon venni fonalat és munka után horgol. A horgolás helyettesítsd bármivel.

Ne azon kesereg ami nincs, örülj annak ami van. És tegyél érte! Ami energiát abba fektetsz hogy bevonzd a halált, mi lenne ha a jót vonzanád be?

Ne legyél buta!

2019. jan. 18. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!