Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az emberi érzelmekben mennyire...

Az emberi érzelmekben mennyire játszik szerepet a lélek (ha egyáltalán van szerepe), a biológiai és kémiai folyamatokon (hormonok) túl?

Figyelt kérdés
Pl: szerelem, lelkiismeret, honvágy, bánat,

2019. jan. 9. 05:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
80%

A lélek az élő ember egyetlen olyan alkotója, ami hasonlatos Istennel. "egy közülünk".

Energiát gyűjt az emberi érzelmekből, de veszíthet is erejéből. Egy életszikra amit isten lehelt Ádám orrába, azóta pedig osztódik és öröklődik minden utódban. Egy lélek-egy embertől, amit isten adott! Összetartozunk mindannyian.

2019. jan. 11. 21:02
 32/41 LeonScottKennedy ***** válasza:
11%

#30:

Na most megleptél, és megnevettettél, nem hittem volna, hogy ilyen mélységekre süllyedsz. Egy IP címről egyszer lehet regisztrálni, többszöri regisztráció esetében bannolnak az oldalról. Fogalmam sincs, mi alapján mentél bele ilyen feltételezésekbe, első olvasásnál egy kicsit lesokkolt, hogy már megint wtf van itt.

Persze, hogy megköszöntem, végre egy ember, aki nem arról hadovál, hogy a szerelem mennyire felsőbbrendű meg a lélek milyen mágikus hogy az agyam olvad le tőle, kevés az ilyen ember ezotériában, ezért hálásnak kell lenni.

Egyébként csak kíváncsiságból, azt írtad, hogy "megint". Melyik kommentet képzelted az elsőnek?

2019. jan. 12. 03:17
 33/41 anonim ***** válasza:
52%

Tévedés, LSK,több reggel is itt lehet lenni az oldalon.

Azt hittem, ennél okosabb vagy.

2019. jan. 12. 12:04
 34/41 LeonScottKennedy ***** válasza:
11%

#33:

Nos, nem próbáltam még, szóval nem tudom. Ködös ismereteim vannak a GYIK szabályzatról.

2019. jan. 12. 13:10
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

34#

Ez már szánalmas!

31#

Ha Ádám lelke osztódik, miért kell energiát gyűlytenie? Miért osztódik, mi a cél?

2019. jan. 12. 17:10
 36/41 anonim ***** válasza:
47%

Szóval mégsem tudsz mindent, hm?

Vagy csak hazudni próbálsz.Azt sem igazán értem mi keresnivalód van itt, ha neked a tudomány életed szerelme és nem látsz tovább az orrodig.

2019. jan. 12. 17:16
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

35#

A jó és rossz tudásának fájáról evett Ádám, azt az információt nem megenni, hanem megélni kell. Ez folyik jelenleg. Ha teljesen bírtokába kerül egy lesz közülük, ahogy Isten is mondta.

2019. jan. 13. 00:13
 38/41 LeonScottKennedy ***** válasza:
11%

#37:

Így van. Az emberi gének az almából származnak. Ilyet sem hallottam még, de tetszik. Mesélj még pls.

2019. jan. 13. 03:39
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Most sem hallhattál ilyet, neked valami szövegértési gondjaid vannak?
2019. jan. 13. 06:55
 40/41 biomókus válasza:
0%

LSK, adok popcornt "magadnak", ha már elvileg egy emberként létezünk :DDDDD

(ritkán nézek fel gyakorikérdésekre, akkor is csak biosz témában, de láttam, hogy ide érkeztek válaszok azóta)

2019. jan. 23. 15:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!