Mi az a hatodik érzek?
Figyelt kérdés
Keresgéltem egy kicsit a neten, de nem sokat találtam.
Pontosan mi is az? Mindenki rendelkezik hatodik érzékkel? Mindenkinél más a hatodik érzek?
Van néhány tapasztalatom, ami talán kapcsolódik a hatodik érzékhez.
- régebben amikor még koleszos voltam, én és a barátnőm elmentünk bevásárolni. Az üzlet felé hülyéskedtünk, az autók rendszámát figyeltük. Kicsivel később, ki nyögtem néhány random számot, és betűket, akkor épp a stop táblánál volt egy ugyan olyan rendszámú autó :)
Vagy amikor megérzek bizonyos dolgokat, követnek, épp jön valaki, figyelnek stb
Ezek talán a hatodik érzékhez kapcsolódnak?
Amúgy bocsi, hogy ilyen hülye kérdést kérdezek, de megöl a kíváncsiság :)
#megérzés #Hatodik érzek
2018. dec. 24. 13:19
21/25 anonim válasza:
Amint a 2-es is írja, ha úgy számoljuk, még a kilencedik érzék is testi érzék. A hatodik érzék nagyjából a kinetikus, vagy a hőérzékelés lenne, de ennek voltaképpen semmi köze az ezotériához.
22/25 Hasty válasza:
Igen jól gondolod! Teljesen jól! Én is úgy magyaraztam volna el neked ezt hogy képzeld el amikor azt érzed hogy valaki néz, hátra fordulsz és tényleg nez.:)
23/25 anonim válasza:
Pl: ha valaki sötétben is megérzi a fingszagot!
24/25 A kérdező kommentje:
XD
2019. jan. 3. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!