Mi az a hatodik érzek?
Keresgéltem egy kicsit a neten, de nem sokat találtam.
Pontosan mi is az? Mindenki rendelkezik hatodik érzékkel? Mindenkinél más a hatodik érzek?
Van néhány tapasztalatom, ami talán kapcsolódik a hatodik érzékhez.
- régebben amikor még koleszos voltam, én és a barátnőm elmentünk bevásárolni. Az üzlet felé hülyéskedtünk, az autók rendszámát figyeltük. Kicsivel később, ki nyögtem néhány random számot, és betűket, akkor épp a stop táblánál volt egy ugyan olyan rendszámú autó :)
Vagy amikor megérzek bizonyos dolgokat, követnek, épp jön valaki, figyelnek stb
Ezek talán a hatodik érzékhez kapcsolódnak?
Amúgy bocsi, hogy ilyen hülye kérdést kérdezek, de megöl a kíváncsiság :)
Nem hiszek benne. (: Egyszer kaptam egy jóhírt, és felugrottam örömömben. Mikor kinyújtottam a kezem a levegőbe, az összes táska a mellettem lévő boltban (kb három méterre) leesett a polcról, egyszerre. Mind.
Apukám úgy gondolja, meg tudja érezni, ha valaki fel akarja hívni.
Anyukám megérzi, ha valaki nézi.
Szerintem ez mind csak véletlen, de ők hisznek benne.
Én most egy olyan emberről beszélek akinek megvan mind az öt érzékszerve:)
Van aki tudja fejleszteni ezeket :) van akinek nagyon jók a megérzései :)
Az autósnak szerintem semmi köze ehhez. De amúgy vannak, lehetnek ilyenek. Azt mondjuk elég sokan megérzik, ha nézik vagy bámulják őket. De vannak komolyabbak is. Pl egyik barátnőmnek vannak ilyen megérzései.
Egyszer magyarórán felelés lett volna és ő sosem tanult feleléskor, pont óra előtt volt egy lyukasóránk és akkor meg végig tanult. Megkérdeztem tőle, hogy miért, és mondta hogy most érzi hogy ő fog felelni. És tényleg.
Egyszer még liftel kellett volna felmenni a 7.re és mondta hogy kísérjem fel gyalog, mert nem akar liftezni. Felkisértem, de nagyon mérges voltam rá. Amikor jöttünk le már a lift nem működött, egy bácsi be is szorult.
A legrosszabb az volt, hogy egyszer el akartuk vinni a kiskutyám sétálni, és ő mondta hogy szerinte ne vigyük, mert valami baja lesz, de én akartam, és elütötte egy rohadt autó. Szegénykém meghalt. Azóta mindent elhiszem inkább neki. Nagyon sokszor igaza lesz, ha valamit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!