Az utóbbi 1-2 évben nagyon a lelkemre helyeztem a hangsúlyt. Elhanyagoltam a testem. Legyen szó sminkről, öltözködés. És alak terén is. Mit tegyek? Csomószor csak a lélek fejlődésére koncentrálok és már zavar, hogy ilyen vagyok?
Régebben (pl. 2014) több ember közt voltam (kollégista voltam), most annyira nem járok társaságba.
Nem fordítok akkora figyelmet az öltözködésre, vagy bőr-, és hajápolásra, és híztam is.
Az utóbbi évben 7-8 kgot...
Szeretnék fogyni..
de folyton azon kattogok, hogy lehetnék boldogabb (kéne párkapcsolat vagy pl. spirituális fejlődés), mivel egyedül vagyok, ezért inkább magamra helyezem a hangsúlyt, igyekszem pl. megfejteni az álmaimat, kezelni a stresszt, stb stb.
Csomó mindent olvastam meditációról, csakrákról, önfejlődésről, de nem vagyok így boldog... hogy csak a belsőre helyeződik a hangsúly.
És nézem az embereket, a lányokat (én 24 éves vagyok), akik nap mint nap arra fordítanak figyelmet hogy fél órán át sminkelnek, vagy pl hogy a hajukra mennyi időt fordítanak.. nekem ez nincs meg.
Vagy a divat...
hogy egy női magazinban mi van ( bőr, hajápolás, öltözködés, sminkcuccok, stb stb)
nekem ezek nincsenek meg...
igazából miután elköltöztem a koliból olyan magányos lettem vagy nem is ennek hívnám, magamba fordultam. úgy nagyon nem vagyok társasági ember, de ha pl egy olyan életszituációba kerülök (kollégium) tudok az lenni.
de önmagamtól nem nagyon keresem más társaságát, (pl. nem csatlakozok egy sakkklubhoz)
Szeretnék nagyobb hangsúlyt helyezni magamra, a külsőmre... és szeretnék fogyni.
Mit tegyek?
hogy ne csak folyton ezoterikus, spirituális, lélekfejlődéses dolgokba gondolkozzak?
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!