Romokban az önbizalmam. Mit tehetnék? 15/L (lent)
A fő problémám az, hogy képtelen vagyok elfogadni magam olyannak, amilyen vagyok (külsőre). Sokan mondják hogy szép vagyok, de valahogy mégsem hiszem el.. Belenézek a tükörbe, és azt látom benne, hogy csúnya vagyok. Látom az arcomat: nagy orr, ferde száj, egyik szemöldök picit feljebb a másiknál.. Komolyan, kikészít!! Alakomat tekintve nagyon vékony vagyok, és kicsi a mellem. 15 vagyok, és olyan az alakom mint egy 12-13 évesnek.. Van egy osztálytársam, aki nagyon szép, mesés alak, nagy, gyönyörű szemek, a mosolya meg olyan, hogy konkrétan megcsillan.. Igencsak jóban vagyok a csajjal, és borzasztóan fáj, hogy látom, mennyire szép, és hogy én soha nem leszek olyan mint ő. Mindig látom a sztárokat, modelleket gyönyörű arccal és alakkal, és akkor is rosszul érzem magam.
Nyáron nem merek ujjatlant felvenni, mert csontos a vállam és ronda.. Ha fürdőruhát veszek fel, az kész katasztrófa!... A telet öltözködés szempontjából jobban szeretem, mert eltakarhatom a vékonyságom. Biztos mindenki azt gondolja hogy örüljek neki hogy vékony vagyok és nem kell a pluszkilók miatt aggódnom, de higgyétek csak el, ugyanolyan frusztráló, rossz érzés és önbizalom romboló, ha valaki vékonyabb a kelleténél, mintha túlsúlyos lenne!!!! Kérlek segítsetek, hogyan fogadjam el önmagam? :(
Régen én is elképesztően vékony voltam, a koromhoz képest fejletlen, de lám csoda történt. Meghíztam kicsit és kikupálódtam. Már a kortársaimat leelőztem a fejlettséget illetően, sőt többnek is nézek ki a koromnál. Az idő segít!
Próbálj keresi olyan ruhákat, amik tetszenek, és jól állnak. Esetleg sminkeld magad, az is sokat dob az önbizalmadon. Sok sikert! (ha valamiben támaszt vagy segítséget szeretnél írj privátot)
15/L
Ha ez segít valamennyire, itt van pár modell smink nélkül.
Aki 15 évesen nagyon nőies, az 20-25 éves korára egy duci, túl nagy mellű, aránytalan csaj lesz általában.(ez tapasztalat, sok embert figyelek, aki velem nőtt fel, látom miből lesz a "cserebogár")
Az ilyen testalkat, mint a tied, még nagyon nem végleges, biztos lehetsz benne, hogy felnőttkorodba már rád lesznek irigyek, bár ez attól is függ, te hogyan fogod magad elfogadni, mert ha elfogadod magad, már lesz kisugárzásod, ami szépít, és szerintem az a legfontosabb.
ez a tiniségnek egy teljesen tipikus és átlagos tünete.máshoz méred magad,nem vagy megelégedve magaddal,stb.az alakod még rengeteget fog változni és még nagyon sokat fogsz nőiesedni!
szerintem minden agyban és hozzáállásban dől el! most gondolhatod,hogy könnyű azt mondani és társai,de hidd el tényleg így van!ha látják rajtad,hogy így is jólérzed magad a bőrödben és önfeledten mosolyogsz az már egy +pont. a testalkatodra meg annyit,hogy te ezen komolyan ki vagy akadva?:D most zabálhatsz addig ameddig el nem éred azt a bizonyos súlyt amit szertnél:) tudom nem olyan könnyű felszedni sem,de jobb,mint leadni :)
nem kell aggódnod emiatt,majd 5 év múlva látni fogod a végső eredményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!