Hisztek a pszichotronika tudományában, illetve a szellem-lélek gyógyászatban?
Kedves piroskézhuszárok!
Mondjátok már meg, honnan tudjátok, hogy ÉN miben hiszek? Olvassátok el a kérdést, s a válaszomat.
ÉN NEM HISZEK. Nem ez a kérdés?
Nem kell hinni benne. Sok faj nem hisz olyan primitív gondolkodásmódú faj létezésében, amit az ember képvisel itt, még is létezik.
Van barátom aki már gyógyított szellemgyógyászattal, pedig nem erre volt specializálódva, csak megengedték neki.
Az apja azóta "hisz" a magasabb dolgok létében, mióta tapasztalta, hogy e barátom elmondta, milyen testi dolgai vannak, mert látja.
láttam működni és láttam kudarcot vallani.
de ha egyszer működött akkor létezik!
Látom, a szövegértéssel bajotok van.
A kérdés nem az, van-e ilyesmi, vagy nincs, hanem hogy az egyes válaszolók mit gondolnak.
Ha valaki erre felel, s nem azt írja, hogyan kell stoppolni, az csak 100%-on állhat.
De ha már: a kérdésben önellentmondás van. Vagy hiszek valamiben, amelynek vagy van alapja vagy nincs.
Vagy tudomány, s akkor ott nincs helye a hitnek.
"De ha már: a kérdésben önellentmondás van. Vagy hiszek valamiben, amelynek vagy van alapja vagy nincs.
Vagy tudomány, s akkor ott nincs helye a hitnek."
Bizony az orvosTUDOMÁNYBAN van helye a hitnek. Nem? Há de!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!