Szerintetek mi történhetett velem?
kb 5 évvel ezelőtt történt
barátnőmnél Dórinál ott alvós buli volt(nem voltak szülők)
Réka és én a konyhában szellemet idéztünk vagyis valami hasonlót:S leültünk egymással szembe megfogtuk a kezünket és középre tettünk egy gyertyát becsuktuk a szemünket és arra koncentráltunk hogy a gyertya elaludjon! Itt történt valami furcsaság hirtelen olyan másnak éreztem magamat nem sikerült kinyitottuk a szemünket és Réka szerint az egész szemem fekete lett de nem csak ő látta hanem Lali is és valahogy én is furcsának éreztem magamat mint hogy ha be lennék zárva a saját testembe és nem önmagam lennék :S a többiek megijedtek tőlem de utána próbáltam kedves lenni meg normálisan viselkedni de olyan volta az egész mint ha valaki más irányítana! Olyan nagyon erősnek éreztem magamat és nem vicc sokszor volt hogy ha mondtam magamban valamit akkor teljesült (pl: otthon hagytam a tesicuccomat és azt mondtam bár csak ne lenne ma tesi óra és nem jött be a tanár meg ehhez hasonlók)
Viszont amikor megismertem a barátomat ez az egész egyik pillanatról a másikra elmúlt. Mi lehetett ez? Valaki megszállt?
nem mondtunk szöveget abbahagytuk (tudom hogy nem lett volna szabad csak úgy abbahagyni:S)
a barátomba nem hinném hogy átment eleve azt 5 év alatt észre vettem volna ő inkább épp ellenkezőleg olyan mint egy angyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!