Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Karmikus büntetès ez a kapcsolat?

Karmikus büntetès ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Még jòpàr èvvel ezelőtt elvetettem a gyermekemet, amit azòta is bànok. Lett utàna pàrkapcsolatom, amiben màr gyermeket szerettem volna. A pàrom viszont nem akar, hat èv utàn inkàbb szakìtana (gyermekem vele töltött hat èvet), meg fogja sìnyleni. Èn ezt a kapcsolatot egy karmikus büntetèsnek èrzem az abortusz miatt....Lehetsèges? Nagy büntetès, mert az időből is kifuttatott (40 vagyok).
2018. szept. 8. 12:08
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Tök jò, hogy itt elvitatkoztok a kèrdèsem alatt.....Milyen kislàny a ràkos? Anyukàm az. Hogy rosszul vàlssztottam_e? Nem tudom. Emberileg nagyszer«, viszont babát nem akar. S nem hiszem, hogy 40 èvesen.most fel tudok borìtani mindent, hogy mèg legyen.pàrom ès gyerekem. Ahhoz elkèstem.
2018. szept. 9. 05:52
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

"Emberileg nagyszer«"

Ebből is látszik, hogy nem büntetés a kapcsolat.

Párt nem azért kell választani, hogy gyereked legyen, hanem azért, hogy legyen melletted egy társ. És neked ez megvan.

Az is előfordulhatna, hogy ő is akar gyereket, mégsem lehet valamiért. Akkor mi lenne? Akkor elhagynád őt? Nem saját magáért szereted, hanem csak azért, hogy gyereked lehessen valakitől, vagyis csak eszközként akarod használni őt? Akkor nem is szereted igazán.

2018. szept. 9. 07:24
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

40 vagy.Van egy egészséges gyereked.Van egy nagyszerű társad.Inkább légy hálás.Sokaknak ez nem adatik meg.

A karma a következő életedben fog hatni amire meg nem fogsz emlékezni.Tehát felesleges agyalni.

Az abortusz megtörtént, visszacsinálni nem lehet.

Szerintem halálod után fogsz majd ezzel szembesülni.

Addig meg élj boldogan, próbálj jó ember lenni, szeretetet adni.

2018. szept. 9. 16:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!