Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Karmikus büntetès ez a kapcsolat?

Karmikus büntetès ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Még jòpàr èvvel ezelőtt elvetettem a gyermekemet, amit azòta is bànok. Lett utàna pàrkapcsolatom, amiben màr gyermeket szerettem volna. A pàrom viszont nem akar, hat èv utàn inkàbb szakìtana (gyermekem vele töltött hat èvet), meg fogja sìnyleni. Èn ezt a kapcsolatot egy karmikus büntetèsnek èrzem az abortusz miatt....Lehetsèges? Nagy büntetès, mert az időből is kifuttatott (40 vagyok).
2018. szept. 8. 12:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
66%
Hogy lehet egy kapcsolat karmikus büntetés te téboly? Viszlát -> kapcsolat vége. Ha úgy érzed büntetve vagy mérnem szakítod meg? Életre alkalmatlanok gyülekezete, komolyan...
2018. szept. 8. 17:20
 22/43 anonim ***** válasza:
78%

"19 Akkor meg is van.

Mondtam, hogy senki nem kerülheti el a cselekedeteit."

Ne mondjál már ostobaságokat, légy szíves! Rákos, meg másféle nagyon súlyos betegségben szenvedő pici gyerekekről nem hallottál még? Ők mivel érdemelték ki? Ugyanmár!

2018. szept. 8. 17:30
 23/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsò! Remèlem.abbahagyja a badarsàgait. Teljesen elvitte a vàlaszokat egy fura nézőpontba. Aki vallàsos, az mièrt nem.hiszi, hogy Isten.megbocsát?
2018. szept. 8. 17:35
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Rosszul választottál, ennyi!

2018. szept. 8. 19:59
 25/43 anonim ***** válasza:
19%
Generációs átok a neve ami azoknál a gyermekeknél van. Ez a neve.
2018. szept. 8. 20:01
 26/43 anonim ***** válasza:
48%
Persze. És ki átkozott meg kit? Kinek van ekkora hatalma?
2018. szept. 8. 20:06
 27/43 anonim ***** válasza:
31%

6

Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban :))))

2018. szept. 8. 21:42
 28/43 anonim ***** válasza:
0%

14

A képzeletbeli lényekben való hit és az alapján bigott észosztás pedig unintelligencia.

2018. szept. 8. 21:43
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

20

"senki nem kerülheti el a cselekedeteit."

Kivéve azok atömeggyilkosok, akik boldogan éltek, amíg meg nem haltak, a náci háborús bűnösök ezrei, akik nyugodt jólétben éltek Dél-Amerikában idős korukig, stb.

2018. szept. 8. 21:45
 30/43 anonim ***** válasza:
0%

26 Ha nem vagy tájékozott és érdekel egy téma menj utána, és szedd róla össze az összes információt. Ami csak fellelhető.

Ha ilyen kicsi gyereknél jelenik meg a rák, az kb.3-4. generációs átok.

Magyarul, az ük-ük-ük akárki csinált dolgokat, amikért az egész tőle származó generáción keresztül megy az átok.

Nem én találtam ki, hanem így működik a világ. Csak van aki, mint te, meg a 67%-os "okos" egyed elfogadja azt amit tálcán nyújtanak át neki, mint ismeret.

Ti ketten olyanok vagytok mint vak vezet világtalant. kb.

2018. szept. 8. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!