Karmikus büntetès ez a kapcsolat?
"19 Akkor meg is van.
Mondtam, hogy senki nem kerülheti el a cselekedeteit."
Ne mondjál már ostobaságokat, légy szíves! Rákos, meg másféle nagyon súlyos betegségben szenvedő pici gyerekekről nem hallottál még? Ők mivel érdemelték ki? Ugyanmár!
Nem.
Rosszul választottál, ennyi!
6
Te sem vagy a legélesebb kés a fiókban :))))
14
A képzeletbeli lényekben való hit és az alapján bigott észosztás pedig unintelligencia.
20
"senki nem kerülheti el a cselekedeteit."
Kivéve azok atömeggyilkosok, akik boldogan éltek, amíg meg nem haltak, a náci háborús bűnösök ezrei, akik nyugodt jólétben éltek Dél-Amerikában idős korukig, stb.
26 Ha nem vagy tájékozott és érdekel egy téma menj utána, és szedd róla össze az összes információt. Ami csak fellelhető.
Ha ilyen kicsi gyereknél jelenik meg a rák, az kb.3-4. generációs átok.
Magyarul, az ük-ük-ük akárki csinált dolgokat, amikért az egész tőle származó generáción keresztül megy az átok.
Nem én találtam ki, hanem így működik a világ. Csak van aki, mint te, meg a 67%-os "okos" egyed elfogadja azt amit tálcán nyújtanak át neki, mint ismeret.
Ti ketten olyanok vagytok mint vak vezet világtalant. kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!