Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Karmikus büntetès ez a kapcsolat?

Karmikus büntetès ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Még jòpàr èvvel ezelőtt elvetettem a gyermekemet, amit azòta is bànok. Lett utàna pàrkapcsolatom, amiben màr gyermeket szerettem volna. A pàrom viszont nem akar, hat èv utàn inkàbb szakìtana (gyermekem vele töltött hat èvet), meg fogja sìnyleni. Èn ezt a kapcsolatot egy karmikus büntetèsnek èrzem az abortusz miatt....Lehetsèges? Nagy büntetès, mert az időből is kifuttatott (40 vagyok).
2018. szept. 8. 12:08
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
90%

30

Persze. ha nem jön be az átok meg a varázslat rizsa, akkor biztos 100 évvel ezelőtt átkozták meg, mert aztmár nem is szükséges egzaktul bizonyítani ...

Hagyjuk már a süket dumát az abrakadabráról és egyéb elképzelt mesebeli erőkről.

2018. szept. 8. 21:51
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

*

I.generációs átok 70 éves kor

II.gen. átok 40-50

III.gen. átok 30-20

IV gen. átok 20-1 éves kor

33/43 anonim ***** válasza:
0%
*I.generációs átok 70-60 éves kor
 34/43 anonim ***** válasza:
60%

32

Oszt' ezt ki mondta neked?

És mi erre a tényszerű bizonyíték?

Vagy csak ezzel mossák az agyadata' gyülibe'?

2018. szept. 8. 21:52
 35/43 anonim ***** válasza:
26%

29

Ugyan nézd már meg Göring leszármazottait, vagy Himmlerét, Eichmanét vagy Hitlerét hogy is állnak.

Te tényleg nagyon sötét és tanulatlan vagy.

2018. szept. 8. 21:53
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

39

Egyáltalán tudod kiket soroltam fel, hogy kiknek nézd meg a leszármazottait?

2018. szept. 8. 21:54
 37/43 anonim ***** válasza:
100%
Degenerációs átok: 0-120 év.
2018. szept. 8. 21:55
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

35

TÖBB EZER háborús bűnösről beszélünk, akik boldogan élték meg az öregkort és családot alapítottak és jól vannak azóta is a leszármazottak. Ez TÉNY, volt rá felmérés. És nem egyedi eset.

Jó lenne, ha visszavennél az otoba arcodból, és nem sötéteznél le valakit, miután leírtad, hogy megátkozták a 3 éves rákos kislány ükanyját és azért beteg.

Szóval, a képzelgéseiden kívül hol a BIZONYÍTÉK a rizsádra?

2018. szept. 8. 21:56
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

36

Neked, mint kívülállónak, mi az véleményed az intelligenciáról?

2018. szept. 8. 21:57
 40/43 anonim ***** válasza:

"26 Ha nem vagy tájékozott és érdekel egy téma menj utána, és szedd róla össze az összes információt. Ami csak fellelhető."

Azon vagyok, de te ki akarsz bújni a válasz alól. Azt kérdeztem, hogy kinek van akkora hatalma, hogy azt mondja, hogy "Átkozott legyél, legyen rákos az ük-ük-ükunokád", és erre tényleg rákos lesz az illető ük-ük-ükunokája. De nem válaszoltál. Neked is van ilyen hatalmad? Nekem is? Bárkinek? Vagy hogy működik a világ (szerinted)?

2018. szept. 8. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!