Karmikus büntetès ez a kapcsolat?
30
Persze. ha nem jön be az átok meg a varázslat rizsa, akkor biztos 100 évvel ezelőtt átkozták meg, mert aztmár nem is szükséges egzaktul bizonyítani ...
Hagyjuk már a süket dumát az abrakadabráról és egyéb elképzelt mesebeli erőkről.
*
I.generációs átok 70 éves kor
II.gen. átok 40-50
III.gen. átok 30-20
IV gen. átok 20-1 éves kor
32
Oszt' ezt ki mondta neked?
És mi erre a tényszerű bizonyíték?
Vagy csak ezzel mossák az agyadata' gyülibe'?
29
Ugyan nézd már meg Göring leszármazottait, vagy Himmlerét, Eichmanét vagy Hitlerét hogy is állnak.
Te tényleg nagyon sötét és tanulatlan vagy.
39
Egyáltalán tudod kiket soroltam fel, hogy kiknek nézd meg a leszármazottait?
35
TÖBB EZER háborús bűnösről beszélünk, akik boldogan élték meg az öregkort és családot alapítottak és jól vannak azóta is a leszármazottak. Ez TÉNY, volt rá felmérés. És nem egyedi eset.
Jó lenne, ha visszavennél az otoba arcodból, és nem sötéteznél le valakit, miután leírtad, hogy megátkozták a 3 éves rákos kislány ükanyját és azért beteg.
Szóval, a képzelgéseiden kívül hol a BIZONYÍTÉK a rizsádra?
36
Neked, mint kívülállónak, mi az véleményed az intelligenciáról?
"26 Ha nem vagy tájékozott és érdekel egy téma menj utána, és szedd róla össze az összes információt. Ami csak fellelhető."
Azon vagyok, de te ki akarsz bújni a válasz alól. Azt kérdeztem, hogy kinek van akkora hatalma, hogy azt mondja, hogy "Átkozott legyél, legyen rákos az ük-ük-ükunokád", és erre tényleg rákos lesz az illető ük-ük-ükunokája. De nem válaszoltál. Neked is van ilyen hatalmad? Nekem is? Bárkinek? Vagy hogy működik a világ (szerinted)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!