Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Gyerekkoromban kiszáradással...

Gyerekkoromban kiszáradással kórházba kerültem, és kívűlről, felülről láttam magam és a szobát. Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 11:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg az asztráltested lépett ki belőled,nem a lelked.elhagyhatta volna "végleg" a fizikai látható tested,de a lelked ugy döntött van még dolgod itt a földön.
2010. jún. 23. 16:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
van egy sztorim erről,egy hitelesnek mondható könyvben olvastam,hogy kiszállt a néni a testéből ugyan így,mint te,fentről látta önmagát,csak a lámpa fölé bedugva látott egy rózsaszÍn boritékot,amit minkor felébredt,addig mondogatott,míg hoztak egy nagy létrát,megnézni,hogy megnyugtassák őt,és lám,a boríték ott figyelt!!!Ha jól tudom egy szerelmes levél volt odadugva,és lentről akárhogy nézegették nem lehetett látni.Ha ez halucináció,akkor a halucinálás igaz.Mivel bizonyíték van rá,és nem ez az egyetlen ilyen sztori,így ezek alapján merem feltételezni,hogy köze sincs a halucináláshoz.Testen kívüli élménynek hívják.EZ a neve.Többen is kutatják..
2010. jún. 23. 16:48
 13/18 BlackSword ***** válasza:
60%
Én csak segíten akartam, és qrvára nem esik jók, amikor leszólják a véleményem... szerintem neked sem tetszene... Én csak segíteni akartam, azzal, hogy leírtam a tapasztalataimat, pontosabban amiket később elmeséltek... Mivel akig 22 éve volt, és mint írtam magas lázam volt... szerintem egyedül én írtam itt tapasztalati dolgot, a többiek csak a hallottam valakitől, hogy látott valakit akire egy kuruzsló által kitalált szabályok helyel-közzel ráillenek... Nem hiszem hogy meg akartalak győzni bármiről is... Mellesleg pedig oda írok, ahová csak akarok... a szólás és a megygyőződés szabadsága...
2010. jún. 23. 21:48
 14/18 A kérdező kommentje:
kedves..én nem kitaláltam,hanem átéltem...és foglalkoztat a dolog,kíváncsi voltam más,értelmes emberek véleményére,mi ez ,miért történhetett....köszönöm nekik a válaszokat!
2010. jún. 24. 17:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy tükör.
2010. jún. 24. 19:48
 16/18 anonim ***** válasza:
24%
nem olyan nehéz kiszáradással kórházba kerülni szal kétlem hogy hallucinált volna. takaroggyatok innen ha nem hisztek az ilyen dolgokba
2010. jún. 27. 17:06
 17/18 anonim válasza:
Egyértelmű hogy testen kívüli élményed volt .. Velem is fordult már elő ilyen , de én nem voltam beteg egyszerűen pár pillanatra láttam magamat kívűlröl és éreztem hogy nem tudom a testemet irányítani aztán hirtelen minden vissza állt eredetibe! Szóval szerintem ez nem hallucináció.
2011. febr. 26. 08:29
 18/18 anonim válasza:
Szia. Lehet kicsit keson irom, de velem is tortent mar ilyen kiskoromban a 6evesen kapott injekcional visszatartottam a sirasomat. Majd mikor kimentunk az epuletbol osszeestem anya ugy vitt vissza az orvoshoz. Az egeszet lattam felolrol es en se beszeltem errol sokaig senkinek mert ugyse hittek volna el es nem halucinaltam mert nem volt lazam se semmi. Azota alakult ki nallam a tufobia minden injekcional rosszul vagyok szedulok es ez az akkori tortentek miatt van felelem van bennem hogy ujra megtortenik.
2017. jan. 8. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!