Szerintetek lesz 2012-ben világvége? Ha igen, akkor szted mi fog történni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 11:14
31/48 anonim válasza:
én azt hallottam hogy nem világ vége lesz hanem valóban változás méghozzá olyan formában hogy a pólusok felcserélődnek!Tehát az Északi-sark lesz a Déli és ajobb kezed lesz a bal (nem a helyén lesz csak a pólus váltástól fogva amit eddig balnak hívtál azt jobbnak fogod:)) én legalábbis ezt hallottam és valószínűbbnek is tartom mint a világ végét!
32/48 anonim válasza:
Egy valami biztos az életben a halál. Ha eljön a világvége akkor elhiszem. Addig meg már ezerszer hallottam a világvégét.
33/48 anonim válasza:
A világvégét Chuck Norris fogja okozni ezt mindenki tudja!
34/48 anonim válasza:
De akkor lesz világvége ha a nap életereje elfogy mert akkor beszippantja a naprendszer bolygoit, köztük a földet is.De minden 5 millio v milliárd év mulva lesz.A nap most tart kb az élete felénél.
35/48 anonim válasza:
nem lesz világvége.csak kitalálták.azt is monták már,hogy 2000-ben eljön a világvége.eljött?NEM.
36/48 anonim válasza:
A világvége egy hülyeség! Nem lesz!!!
37/48 anonim válasza:
a cigányok átveszik a vezetést... majd 2015 szeptember 23adikán a Jobbik & Gárda tesz felőlük, és utána boldogan élünk amíg meg nem halunk
38/48 anonim válasza:
Ha már filmeket készítettek a világ megmentéséről, akk talán van annyi eszük h meg is valósítsák ha már itt a vég :D ha nem akk ennek a filmnek nem lesz happy end-e :D:D
39/48 anonim válasza:
lószárt a nap még élete negyedét sem érte el...:d olvass utánna azt írják mindenhol h a nap születésétől eltelt idő csekély így fiatalnak számít :D
40/48 anonim válasza:
tényleg vége lesz a bk-nak?:Dakko 2012-t előszeretettel várom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!