Tényleg 2012 világvége?
Tényleg! Add el a házad, vonulj kolostorba és imádkozz.
Baromi hülye kérdés
bizony, megsemmisül, de van ennek egy nagyon jó oldala is:
nem lesz több ilyen hülye kérdés!
Nem hinném! Az UFO b...zi ateisták, meg mindenféle szekták terjesztik ezt.
Persze a maják napciklusokban számoltak vannak tudományos kutatások is a napciklusok változásairól és azok hatásairól, vannak mindenféle elméletek, hogy mit okozhat ez a Földön, de azt semmiképp nem tudom elhinni, hogy egy-két nap alatt megsemmisülne a bolygó.
Az az igazság, hogy tényleg meg fog semmisülni.
De, ez nem jelenti azt, hogy Te (és családod, barátaid) nem menekülhetnek meg.
Épp egy űrhajót építek a hátsó kertben, és már egészen jól áll. Csak, sajna még egy-két alkatrész, és az üzemanyag hiányzik.
Persze a hely erősen korlátozott (ki akarna egy agyonzsúfolt űrhajón lenni amíg elérjük a legközelebbi bolygót???). De, ha le akarod foglalni a saját privát helyedet (és barátaid, családod helyét!) Akkor írj egy emailt, és megadom a bankszámlaszámomat. Potom 500.000Ft-ért (fejenként) biztos helyed lesz a túlélés felé vezető úton!
Tudom, ronda dolog pénzt szedni a túlélésért, de sajna máshogy nem megoldható, mert az én anyagi forrásaim is erősen a végüket járják.
Szóval, hajrá! Előre együtt az Alpha Centuri felé!
Sir Butcher
Wow, nem semmi! :O
Én inkább a bunkerre szavazok, gazdaságosabb és szerintem biztonságosabb, amennyiben elég mély. Faterral meg nagyfaterral azóta ássuk a hátsó kertben, mióta meghallottuk, hogy 2012-ben világ vége lesz :(. Addig anyámék próbálnak minél több konverzet és tartós élelmet vásárolni. A sarki közértben már törzsvásárlók vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!