Szerintetek lesz 2012-ben világvége? Ha igen, akkor szted mi fog történni?
Ez annyira butaság :D
Minek érdekli mindenkit ennyire a világ vége? Nekem nem fáj miatta a fejem...:) Ha világ vége van mindenki meghal, ergo akkor egymagamnak mi értelme lenne élni? :)
semmi se fog..
szted/tek 2000ben meghaltunk? nem.
Pedig akkor is volt vmi, mert az áram meg a számitógépek egyszerre álltak le mindenhol max 5 percig..
és az sem világ vége volt. lásd a discoveryn volt egy 1 órás műsor pont erről.. napkitörések vannak és lesznek is. mindegyik más erősségű amit minden másképp él meg.
annyit tudok hogy egy új ,,dimenzió" fog létre jönni, miben más lesz az emberek élete. de addig sok mindent kell megélnünk mé, de nem olyat mint ami a filmben is van.
pánik keltés az egész h világvége.. nincs világvége! és nem is lesz!!!!!
(1Tesszalonika 5:3) Amikor azt mondják: „Béke és biztonság!”, akkor hirtelen pusztulás jön rájuk egy szempillantás alatt, mint ahogy a gyötrő fájás a várandós asszonyra; és semmiképpen nem fognak megmenekülni.
(Márk 13:32) Azt a napot vagy azt az órát senki nem tudja, sem az angyalok az égben, sem a Fiú, csak az Atya.
Szerintem nem lesz violágvége, sőt a minden napos változáson kívl sem igazán lesz semmi, hacsaknem valami szokásos történelmi esemény, mint hogy Amerika megtámad egy országot ismét felszabadítás címén, valami ásványkincs miatt...
Nem értem miért kéne a maja naptárt különös figyelem alá vetni.... Rengeteg Ősi kultúra csinálta meg a maga naptárát több száz évekre előre, és amikor azok véget értek SEMMI SEM TÖRTÉNT. Miért lenne a maja/inka/azték naptár különlegesebb? Mint mondjuk, a sumér/asszír/görög/etióp naptár? Szerintem a Világvégében pont az a poén, hogy SENKI sem számít rá.
Én nem tudom.. De azért ha visszanézitek az elő éveket, hogy mennyi szén-monoxid kerül évente a levegőbe, hogy mennyire magas az északi-sark elolvadt részének százaléka, hogy mindenhol háborúk vannak, fogy a vízkészlet... Az emberek saját magukat pusztítják. És ilyenkor jogosan merül fel a kérdés az átlag emberben... "Valamit nem jól csinálunk?"
Szerintem sürgősen változtatni kéne a Föld helyzetén, és nem akkora hagyni amikor már túl késő... Ha nem is 2012-ben, de szerintem 100% hogy valamikor lesz valami. Lehet hogy holnap, lehet hogy 200 év múlva. Ezt senki sem tudhatja biztosan, még a maják sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!