Te be mernél költözni egy olyan házba ahol már többen is meghaltak?
Figyelt kérdés
A nővérem és a családja egy olyat házat vettek meg ahol az előző tulaj öngyilkos lett aki meg mégelőtte volt kábítószer túladagolásban halt meg, mindkét eset bent a házban történt2018. júl. 16. 22:05
11/12 anonim válasza:
Az emberek többsége olyan házban lakik, amiben már többen is meghaltak. És ha még nem, mert új házról van szó, akkor is csak idő kérdése és valaki meg fog ott halni.
12/12 anonim válasza:
Én panelban laktam sokáig,16 éves koromig,ott tapasztaltam furcsa dolgokat, pedig nem történt benne semmi ilyesmi. Aztán elköltöztünk egy házba és ezek megszűntek(bár már jóval korábban)
És kiderült hogy itt az előző tulaj egyik rokona felakaszotta magát. Ott aludtam a legjobbakat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!