Hofburg kérdése:
Érdemes egy olyan házba költözni ahol meghalt valaki?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 21:10
1/9 anonim válasza:
Nem szabad és nincs az a pénz ami megérné.
2/9 anonim válasza:
Nem! Azokat a házakat azonnal lebontják!!! Nem is értem hogy fordulhatott meg a fejedben, hogy odaköltözz...
3/9 anonim válasza:
Ha jó állapotban van a ház, és nem drága, akkor igen. A halottak NEM járnak vissza.
5/9 anonim válasza:
Ha így lenne, a földön már nem lenne hol lakni mára:)
6/9 anonim válasza:
Azokat a házakat lebontják?
Ezt az ökörséget honnan veszed? Az összes panelt lebontották volna már rég...
De én laktam olyan családi házban is, amiben meghalt valaki, mégse kísértett soha senki. Sőt, egész pontosan abban a szobában aludtam, ahol meghalt.
7/9 anonim válasza:
Minden régebbi házban meghaltak már emberek, hiszen régen mindenki otthon halt meg. Én is laktam olyan (újépítésű!!)lakásban, ahol az előző tulaj szívinfarktusban meghalt. A hálóban találták reggel, és nekem is az volt a hálószobám. Igaz, ezt nem tudtam, mikor megvettem, de nem igazán zavart. Vallásos vagyok, és kértem házszentelést, de azt amúgy is kértem volna. Soha nem láttam / éreztem semmi rosszat, pedig hiszek a túlvilágban.
8/9 anonim válasza:
A halottak Nem kísértenek ott,ahol kinyúltak!!Nyugodtan oda lehet költözni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!