Te be mernél költözni egy olyan házba ahol már többen is meghaltak?
Igen. Mi is vettünk egy házat, már a felújítás javában folyt, mikor kiderült, hogy az előző tulaj felakasztotta magát a padláson, a felesége pedig lent halt természetes halált. Nem volt soha semmi, az elején egy kicsit féltem de aztán elmúlt. Azóta elkoltoztunk egy másikba (kinottuk az előzőt) itt is az egyik tulaj itthon halt meg (beteg volt). Imádok itt lakni, a béke szigete :)
Szerintem nem kell tartani ilyenektől.
Igen, én is egy olyan házban lakom most. Az előző tulajt öngyilkos lett, amikor megtudta, hogy ki fogják lakoltatni. Sz/r ügy, igazából nem is volt elmaradása a törlesztésben, de megtetszett a lakása, szóval elintéztettük a polgármesterrel és a rendőrséggel, hogy kitegyék.
- Hoffmann Tamás XI. kerületi Fidesz-elnök
Egyedül nem, túl élénk a fantáziám.. :)
18F
Egyértelmű nálam is h neeemmm
Egy pl 👇
A falunkban volt egy ház már évtizedek óta árultak senki nem vette meg mert a túlaj aki benne lakot a padláson felakasztotta magát és a gyereke árulta a hazát nagyooonnn olcsón és nagyon jó hazát
És csoda megvették ennyi idő után egy fiatal házaspár 2 gyerekkel teljesen felújítoták a házat stb és beköltöztek...Rá kb 2 hónapra a férj (aki teljesen egészséges volt) egy nap este feleküdt és reggel már nem kellet fel 😶Azt hitte mindenki (a rendőrök is) h az asszony ölte meg mert nem bolt magyarázat a halálára de végül kiderült h az asszony ártatlan és azóta sem tudják h halt meg ilyen hirtelen de egy biztos már nem csak egy ember halt meg abban a házban és sztem lesz még több is 🤷🏼♀️
Én egy olyan házban lakok aminek a háborús nyomai még megvannak, golyó ütötte falak meg hasonlók.
Nem ismerem kik haltak ott meg, de hogy nem békésen és nem egy ember az biztos.
Több éve lakom itt, eddig nem nagyon foglalkoztam velük, de már nagyon nyimasztó és idegesítő. Ugye a szerencsétlenek annál próbálkoznak akik egyáltalán felfogják a jelenlétük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!