Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Te be mernél költözni egy...

Te be mernél költözni egy olyan házba ahol már többen is meghaltak?

Figyelt kérdés
A nővérem és a családja egy olyat házat vettek meg ahol az előző tulaj öngyilkos lett aki meg mégelőtte volt kábítószer túladagolásban halt meg, mindkét eset bent a házban történt
2018. júl. 16. 22:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
92%

Igen. Mi is vettünk egy házat, már a felújítás javában folyt, mikor kiderült, hogy az előző tulaj felakasztotta magát a padláson, a felesége pedig lent halt természetes halált. Nem volt soha semmi, az elején egy kicsit féltem de aztán elmúlt. Azóta elkoltoztunk egy másikba (kinottuk az előzőt) itt is az egyik tulaj itthon halt meg (beteg volt). Imádok itt lakni, a béke szigete :)

Szerintem nem kell tartani ilyenektől.

2018. júl. 16. 22:12
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

Igen, én is egy olyan házban lakom most. Az előző tulajt öngyilkos lett, amikor megtudta, hogy ki fogják lakoltatni. Sz/r ügy, igazából nem is volt elmaradása a törlesztésben, de megtetszett a lakása, szóval elintéztettük a polgármesterrel és a rendőrséggel, hogy kitegyék.

- Hoffmann Tamás XI. kerületi Fidesz-elnök

2018. júl. 16. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Mutass egy négyzetmétert, ahol valaki,valamiért valamikor a történelem során em lehelte ki a lelkét!
2018. júl. 16. 22:18
 4/12 Zenon ***** válasza:
100%
Miért ne mernék beköltözni? Logikus, hogy ahol eddig laktak emberek, azon a helyen már haltak is. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
2018. júl. 16. 22:30
 5/12 anonim válasza:

Egyedül nem, túl élénk a fantáziám.. :)

18F

2018. júl. 16. 22:33
 6/12 anonim ***** válasza:
Először olyan házat vettünk, ami régi volt, de a következő család felújította, ott 3 gyerek volt. Ők eladták, mi megvettük. A régi tulaj ott halt meg, vagyis a házban. Nem mondom, hogy sosem jutott eszembe, de semmit nem tapasztaltam.
2018. júl. 16. 23:11
 7/12 anonim válasza:
41%

Egyértelmű nálam is h neeemmm

Egy pl 👇

A falunkban volt egy ház már évtizedek óta árultak senki nem vette meg mert a túlaj aki benne lakot a padláson felakasztotta magát és a gyereke árulta a hazát nagyooonnn olcsón és nagyon jó hazát

És csoda megvették ennyi idő után egy fiatal házaspár 2 gyerekkel teljesen felújítoták a házat stb és beköltöztek...Rá kb 2 hónapra a férj (aki teljesen egészséges volt) egy nap este feleküdt és reggel már nem kellet fel 😶Azt hitte mindenki (a rendőrök is) h az asszony ölte meg mert nem bolt magyarázat a halálára de végül kiderült h az asszony ártatlan és azóta sem tudják h halt meg ilyen hirtelen de egy biztos már nem csak egy ember halt meg abban a házban és sztem lesz még több is 🤷🏼‍♀️

2018. júl. 16. 23:19
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem mernék.
2018. júl. 16. 23:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kénytelen az ember beköltözni, mert azt a néhány új építésű házat leszámítva, minden régi háznak van efféle történelme. Egy átlag pesti lakás megélt két világháborút, tatarozatlan falak ezrei ma is tele vannak golyólukakkal, mit gondolsz, mi minden történt már köztük...
2018. júl. 17. 00:14
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Én egy olyan házban lakok aminek a háborús nyomai még megvannak, golyó ütötte falak meg hasonlók.

Nem ismerem kik haltak ott meg, de hogy nem békésen és nem egy ember az biztos.

Több éve lakom itt, eddig nem nagyon foglalkoztam velük, de már nagyon nyimasztó és idegesítő. Ugye a szerencsétlenek annál próbálkoznak akik egyáltalán felfogják a jelenlétük.

2018. júl. 17. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!