Az emberek miért dőlnek be a sok lelki vezetőnek akik valójában nem is rendelkeznek valódi tudással?
Kedves Kérdező!
A soraidból kitűnik, hogy te egy bölcs ember vagy: meg tudod különböztetni a hamis sámánokat az igaziaktól, a valódi jósokat a csalóktól és a kuruzslókat a segítőktől. Kérlek, segítsd hozzá az embereket, hogy ezt ők is meg tudják tenni!
kettes vagyok
Azért igazán megpróbálhatnád. Csak úgy süt belőled a hozzáértés, és az szeretet a tévelygők iránt!
kettes és négyes vagyok
Dehogy poénkodok! Úgy érteted? Miért is?
A kérdésedben azt írtad, hogy meg tudod különböztetni a valódit a hamistól. És hogy félted az embereket a rossz döntéseik következményétől. Ez azt jelenti bölcs és empatikus vagy (az én értékítéletem szerint). Erre megkértelek, hogy add át a tudásodat a tévelygőknek, mire te ezt visszautasítottad. Nem értem, mi nem stimmel, nem vagy bölcs, vagy nem vagy empatikus? Tévedtem volna???
Nem nem tévedtél. Kicsit félreérthető volt ahogy fogalmaztál.Felejtsük el.
Nem vagyok Isten.Igen, rendelkezek egyfajta magasabb rendű tudással és érdekelnek az emberek. Nap mint nap emberekkel foglalkozok.És sok mindent láttam már.Épp ezért bosszant annyira hogy egyesek mások hitét kihasználva szedik meg magukat.Mondjuk ilyen alapon a gyógyszeripart is idesorolnám.
De akármennyire megvetem ezt,nem tudom egyedül megállítani.Nem vagyok varázsló.És ha az lennék is,akkor is értelmetlen lenne egyedül szembeszállni mindezzel.És nem, nem vagyok gyáva, csak ez nem így működik.
kettes, négyes és hatos vagyok
Azért igazán megoszthatnád a tudásod arra vonatkozóan, hogyan különbözteted meg a valódit a hamistól. Hátha segítene más is neked a harcban.
Nos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!