Sokan miért nem fogadják el hogy a halál után nincs semmi?
Figyelt kérdés
Sokan hisznek pl. hogy a mennybe kerülnek, reinkarnációban, másik bolygón születnek, új életben stb. Ez mind szép és jó de ezek nem csak álmok? Sajnos sok jel arra utal hogy mi csak test és elme vagyunk semmi több.2018. jún. 17. 12:38
1/46 Miss Endzsi válasza:
sokáig én sem akartam elhinni. Mára már megbékéltem vele és várom az utolsó dmt flash-t.
2/46 A kérdező kommentje:
?
2018. jún. 17. 13:05
3/46 Miss Endzsi válasza:
halálkor dmt árad szét az agyban, ezért vizualizálnak be olyankor dolgokat az emberek. Ebben a világban, amit megteremtesz olyankor magadnak, akár még 100 évet is leélhetsz abban a pár percben.
4/46 A kérdező kommentje:
De a kérdésem nem arról szól hogy haldokló emberek mit éreznek.
2018. jún. 17. 13:31
5/46 A kérdező kommentje:
De hülyeséget írtál. Pár perc alatt 100 évet leélni? Xd
2018. jún. 17. 13:34
6/46 anonim válasza:
te már meghaltál, azért ez a magabiztosság? sok jel meg arra mutat, hogy nem az van, amit te kiolvasol a világból.
7/46 anonim válasza:
nem lehet bebizonyítani se azt, hogy van valami, se azt hogy nincs. ezért hisz mindenki azt, amit akar, és ezen felesleges összeveszni
8/46 Miss Endzsi válasza:
a dmt egy csodás dolog.
Az álmaid kb 3-5 perc alatt forognak le a fejedben, te mégis képes lennél ott éveket leélni, de egy átlag ember is képes napokat megélni benne bármilyen gyakorlás nélkül.
a dmt alapesetben is elküld egy egész napra. Erre a szervezeted még ráparázik és ráflasheltett, így simán megeshet, hogy leélsz még 100 évet fejben.
9/46 anonim válasza:
Mesélj már nekem, hogy milyen "jelekből" következtetsz erre.
10/46 A kérdező kommentje:
Igen csak mostanában pl. kiderült hogy sok reinkarnációs kutatás csalás volt. Pl. azok a cikkek amiben gyerekek meséltek előző élütükről. Rengeteg a csalás és hazugság ebben a témában sajnos. Szellemes filmek amikről azt mondják megtörtént és aztán kiderül hogy hazugság.
2018. jún. 17. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!