Hogyan győzzem le a félelmem?
Nem vagyok már gyerek, csak a lelkem az. Horrortól semmi bajom, meh tudok nézni bármilyen félelmetes videót, filmet stb., de estefelé mindenhova sandlermaneket (jól írtam?!) meg ilyeneket képzelek oda sötétebb helyekre. Akatatlanul hátranézek, hátha van mögöttem valaki. Szellemünk az van (előző tulaj), jelenkezett nem is egyszer, vele nincs bajom. A mamám félig-meddig jártas az ilyem ezoterikus cuccokban, és szerinte csak annyi a titok nyitja, hogy el tudjam különíteni a valóságot a fantáziám szüleményeitől.
Ezt hogy csináljam?
Esetleg más módszer?
Elsősorban azt ajánlom, foglalkozz kevesebbet számodra horrorisztikus, és hátborzongató tartalmakkal.
Próbáld a koncentrációdat más felé terelni. A tisztulás több napig eltarthat.
Vígasztaljon a tudat, hogy sem Slenderman, sem más nem utazik rád, ahogy a magymamád is mondta, tégy különbséget a realitás, és a fantázia közt.
A tudatod teremti meg a félelmet, és a perifériádban látott szörnyeket is. Ha a figyelmedet eltereled kellemesebb dolgokra, és kitartó vagy, rövidesen elmúlnak ezek a képzetek.
De ha ilyen érzékeny vagy a hátborzongató dolgokra, akkor ne nézz ilyen tartalmakat a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!