Hogy győzzem le a félelmem? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Minden este félelem kap el. Nem nézek horror filmeket de este 3szor felkelek rem almaim vannak, nem merem becsukni a szemem2014. júl. 27. 20:41
3/9 anonim válasza:
2. ÉN vagyok az első válaszoló.Azzal csak rosszabb lesz neki.Én eléggé vonzódok az ilyen morbid dolgok iránt.Lány létemre ,csak thrillereket,horrorokat meg beteg elvont filmeket szeretek nézni.A Hannibalt is néztem.A sorozatot.Amikor azt álmodtam,hogy embert ölünk és vágjuk a lábát egy bárddal és éppen megenni készüljük ,kicsit sokkolt.Amikor felkelsz és ráeszmélsz ,hogy minden éjszaka minimum 3 ilyen rémálmod volt ,akkor még az olyan elvont dolgok iránt vonzódó emberek ,mint én is kiégünk egy kicsit.Miket álmodsz kedves kérdező? Nem vagyok álom szakértő.A pszichiáterem azt mondta annó,hogy akkor is hajlamosak vagyunk ilyen rémálmokra,ha lefekvés előtt közvetlenül eszünk.Van valami olyan dolog az életedben mostanában ,ami nyomja a lelked? Történt valami bizarr vagy rossz az életedben? A rémálom milyenségétől is függ az egész. Pl ha menekülsz valaki elől az általában szorongásra utal.Ha esetleg valami hülyeséget írtam,nyugodtan kijavíthat,aki jobban otthon van a témában.Nem okoskodni akartam,csupán laikus vagyok. :)
4/9 anonim válasza:
A félelemre a legjobb gyógymód a védelem kérése.
Forduljunk Istenhez Jézus Krisztus által Ő a mi oltalmazónk minden időben.Ezt bátran mondhatom tapasztalatból.
Az ima olyan mint színbólikusan a köldök zsinor,erőt,és biztonságot adó.
Mert sokszor nem is külső dolgoktól félünk,hanem saját lelki ismeretünk is vádol,mert vannak ismeretlen sötét oldalunk is,amelyet az elme nem enged a felszínre.És így éjszaka álom formályában élünk meg,és így szabadul meg a lelkünk,és ez nagy kegyelem.
5/9 A kérdező kommentje:
3. Irtam uzit
2014. júl. 28. 20:18
7/9 anonim válasza:
Hallgasd meg őt---> A.J.Christian-Megbetegítő lélek
Hidd el segíteni fog :)
8/9 anonim válasza:
Én egy időben néztem a hazug csajok társoságát voolt benne egy nagyon rémisztő rész. Volt egy rémálmom utánna ami miatt sokáig nem birtam a szobámban aludni inkább a nappaliba aztán rádöbbentem jhogy ezcsak egy álom és nem kell félni
9/9 anonim válasza:
Sok minden miat lehet rémálmaink ha pl lefekvés elöt zsiros kaját eszünk vagy horror filmet nézünk az a legjobb ha nem eszell semit mielőtt lefekszel nekem ez beszokott válni. Ha még se akkor ha rémálmaid vannak próbálj először észheztérni hogy tud ez csak egy állom majd gondolj jóra és ha erösen koncentrálsz akkor bármi meg történhet hisz ez egy álom. Nekem bevált ha meg nagyon úgy érzed hogy rosz az álmod és nem tudod irányitani akkor álj oda amitöl félsz és felébredsz én igy szoktam több éve nem volt már rosz álmom hidd el próbáld meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!