Hogy győzzem le a horror filmektől való félelmem?
Figyelt kérdés
Múltkor párom meg nézette velem a fűrészt , akkor nem is volt félelmetes , de most teljesen a hatása alatt vagyok és a lakásban sem szeretek egyedül maradni.
Nem szeretem a horror filmeket mert félek utána nagyon.
Mit tegyek hogy ezt le gyűrjem?
17/l
2014. júl. 20. 08:37
1/5 anonim válasza:
Vagy fogadd ezt el, és ne nézd, vagy kutyaharapást szőrével :) Nézzél gyakran ilyen filmeket, egy idő után rájössz mennyire sablonosak és egy kaptafára készültek (általában) és lassan nem lesz rád hatással.
2/5 anonim válasza:
Egyszerűen ne vedd komolyan ezeket a filmeket.Ennyi az egész. :D
3/5 anonim válasza:
Régen én több horrorfilmet megnéztem, akkoriban még nem zavart. De most már igen. Sőt, én is megnéztem a fűrész pár részét, aztán azt mondtam többet nem. :) De igaza van az előttem szólónak, hogy a legtöbb horrorfilm sablonos, bár aki alapvetően érzékenyebb annak nem tanácsos ilyet nézni. Én tudom milyen filmeket szeretek, és horrorfilmet már rég nem néztem. Ez egyéni döntés. Te se nézz. Nézz vígjátékokat, vagy valami kellemesebb filmet, ami után nem kattogsz olyan dolgokon, mint amik a horrorfilmet hagynak maguk után. És ha legközelebb a párod rá akar venni, mondd meg neki, hogy nem szeretnéd.
4/5 anonim válasza:
Ha nem szereted a horrorokat, nem kell nézned, nem kényszerít senki. Én is szoktam félni rajtuk, de én imádom őket - csak horrorokat nézek, persze nem ilyen fűrész féle vérengzős fajtákat.
5/5 anonim válasza:
ha nem birod a horrort akkor ne nézd ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!