Hogy győzzem le félelmem a vezetéstől?
Olyan nincs, hogy egy kocsit nem húzol meg vagy nem horpasztod be vagy nem töröd össze egy kicsit!
Vagyis van, ha évente 2szer ülsz autóba :)
Előbb utóbb mindenkinél eljön ez a dolog, nálad előbb jött el.
Én már mentem neki fának, tolattam neki fának, csúsztam be árokba.... na és, kit érdekel? :D
magamnak csináltam a kárt nem másnak.
olyan sofőr nincs aki nem hibázik.
Szóval ülj be és vezess és ne érdekeljen ha történik valami. Ilyen az élet, mindig történik valami :)
Muszájból ne vezessetek sírva kérlek titeket!
Képzelem milyen reakcióidővel rendelkeztek...az a fa egyszer majd egy ember lesz akkor majd nemfogsz vigyorogni...
"Előbb utóbb mindenkinél eljön ez a dolog, nálad előbb jött el.
Én már mentem neki fának, tolattam neki fának, csúsztam be árokba.... na és, kit érdekel? :D"
Én az eddig levezetett 500-600 ezer km alatt ezek közül egyiket sem csináltam, és nem is tervezem jövőben sem. Biztos velem van a baj...
Egész egyszerűen meg kéne tanulni vezetni és akinek ez nem megy, az tényleg ne üljön a volán mögé. Nem kell idegeskednie, nem okoz kárt se magának, se másnak, mindenki jobban járna.
Kamionnal levezetni 5-600e km-t nem nagy kunszt..
csigatempóban menni autópályán naná, hogy nem történik semmi
-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!