Ha a hőmérséklet változásnak lenne lendülete, akkor előállíthatnánk anti-anyagot?
"Sajnos a moderátorok nem hajlandóak levenni a nagyszájú hozzászólásaidat"
Nem elég hogy szamárságokat kérdez az ezotéria vagy a humor rovat helyett a természettudomány rovatba piszkítva, de még érzékeny és jelentgetős fajta is.
Mert a kérdés nem ide való. Ezt ő is tudja, csak a határokat feszegeti. De ha más csinálja, azt már nem viseli.
Na, végre a helyére került.
Nos, akkor, kérdező... kifejthetnéd, hogy szerinted hogy néz ki az antianyag.
Különös tekintettel a negatív tömegre és térfogatra.
Mit jelent a negatív térfogat? Kiveszed onnan az anyagot, és ettől több lesz ott a hely?
No meg szerinted az elektron is antianyag, mivel negatív a töltése... erről írhatnál még pár szót.
Itt már nyugodtan lehet, és még akár helyeselni is fognak rá.
Ennyire még nem sértettek meg a moderátorok. Azt hittem van vmi tartás és tisztelet bennük.
Több, mint 11 oldal kérdésem van, ennek 80-90%-ka a tudományos kategóriában van. (De egyik sem ezotéria!)
Csak azért, mert azt állítom, hogy a térfogat-változásnak lehet lendülete, meg hogy az elektron anti-anyag, ezért ki kell pakolni engem a tudományos kategóriából?
Hol itt a szólásszabadság?! Ez színtiszta tudomány. Az, hiszen megismerhető, bizonyítható vagy cáfolható, tessék ezt olvasgatni: [link]
Aki nem hisz nekem, az nem aljas sunyi módon stigmázzon ezoterikusnak, hanem cáfoljon meg, ha tud! Azt hiszem az évek során én bebizonyítottam, hogy alkalmas vagyok tudományos vitákra!
"Csak azért, mert azt állítom, hogy a térfogat-változásnak lehet lendülete, meg hogy az elektron anti-anyag, ezért ki kell pakolni engem a tudományos kategóriából?"
Ezért is, mert ez nem igaz, és ezt a tudomány már kiderítette.
De ennél sokkal fontosabb ok az, hogy a MÓDSZEREID SZÍNTISZTÁN EZOTERIKUSAK. Ezt ha nem érted, ez is ezt bizonyítja. Tökéletesen alkalmatlan vagy a tudományos vitákra.
De mi a gond? Az ezotérián éppen jó helyen vagy.
Amúgy elfelejtettél válaszolni a #22-re.
Én csak tudományos vitákban veszek részt. Amint visszarakják a tudományba, ahova ez a kérdés való, válaszolni fogok!
Ja, és bárki tévedhet, gondolj csak a matematikára, hány évnek kellett eltelnie, hogy elfogadják a 0-át, mint szám, vagy a negatív számokat, a komplexekről nem is beszélve. Akkoriban az is áltudományosnak, és cáfoltnak hitt volt.
"Aki nem hisz nekem, az nem aljas sunyi módon stigmázzon ezoterikusnak"
Hát a #21-es kommentelő valóban rendesen helyretett. A sunyiságról meg annyit, hogy ő a szemedbe mondta, és gondolom ő nem a moderátorokon keresztül intézkedett, hanem te jelentetted fel őt sértegetésért, a modi meg elolvasta a kommentet meg a kérdést, végül a #21-esnek adott igazat, és átpakolta ide az ezotériába a kérdést.
Mondjuk a sértődöttségedet sem értem.
Ha igazán érdekel a téma, nem mindegy, hogy milyen kategóriában van? Itt is lehet beszélgetni róla. Nem muszáj a tudományok témában nagyzolni ilyen jellegű kérdésekkel.
Még Hawkingnál is útáltam, amikor a természetes határokon túlra tévedve, csak a matematikára támaszkodva állított szamárságokat. Neki is voltak ilyen jellegű dolgozatai, hogy átesünk a nulla Kelvinen. Vagy ha az idő kapott egy mínusz előjelet a matematikai fejtegetései végére, akkor azt feltételezte, hogy az idő "visszafelé telik". [Ezt például az Idő rövid története c. művében aztán írásban meg is bánta, és tévedésnek, balgaságnak minősítette.] Ő legalább volt olyan nagyság ahhoz, hogy elismerte, túl ment a határokon. Még ha sokmindenben nem értettem is vele egyet, ez miatt mindig is tiszteltem.
Szóval nem kell megsértődni! Az öreg Higgs is csak megkapta a Nobel díjat, pedig a múlt század hatvanas éveiben gyakran csak amiatt hívták meg előadni, hogy kacaghassanak rajta. De ő hitt abban, amit alkotott. Tucatjával voltak ilyen elméletek abban az időben. És a fizikai mérések, és a valóság végül azt igazolta, hogy a több tucat ifjú titáni vad képzelgésekből, az ő elgondolásának helye van a tudományos elméletek közt!
Ha komolyan gondolod, tarts ki az elméleted mellett. Fejtsd ki. És ne sértődj meg amiatt, mert többen szamárságnak, vagy balgaságnak tartják. Most az. Most én is annak tartom. De azért, mert csacsiságokat beszélsz, te még ettől lehetsz intelligens, művelt, okos ember. Ha igazad van, az idő majd téged igazol. Tök mindegy, hogy ebben a topikban beszélgetünk-e erről, vagy máshol.
Mindenesetre most itt VAN lehetősége a kérdezőnek, hogy leírja az elméletét és a bizonyítékait.
Kockázat nélkül... ha nem stimmelnek, akkor az ezotérián vagyunk. Itt mi baj lehet belőle?
Ha meg mégis stimmelne, akkor övé a dicsőség.
Tehát várjuk ezeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!