egy értelem van. Szaporodjon az információ, mert attól lesz okosabb a Teremtés. Ez az egy szándék van.
Az Univerzumnak nincsen szándéka.
Se jó, se rossz. Létezteti a szart és létezteti a szüzet.
pont. Nincs tovább mit ragozni rajta.
2018. ápr. 12. 18:04
2/16 anonim válasza:
Az Univerzum terve: megsemmisíteni a földi életet.
Ennek megvalósítása érdekében lesz a Napból vörös óriás, a Föld pályája is a Napban lesz.
2018. ápr. 12. 18:18
3/16 anonim válasza:
Azt akarja, hogy válj eggyé vele! Az előbb mondta nekem.
2018. ápr. 12. 18:25
4/16 anonim válasza:
Keresztény vagyok, nem hiszek a New Age-ben, ahol az univerzumnak lenne értelme. Szerintem Istennek van értelme az univerzum meg csak a dolgok összessége. Szerintem Istennek mindenkivel más terve van. Az emberiséggel általánosságban szerintem az, hogy minél többen üdvözüljenek, tehát kerüljenek hozzá közel (az Ő színe látására, a Mennyországba, ...).
De egyébként ha megéli az emberiség azt a sok milliárd évet, amíg a nap vörös óriássá változik, akkor igen, természetesen a Földön lévő emberiség kipusztul. Más kérdés, hogy talán másik bolygón még tudnának élni.
2018. ápr. 12. 18:27
5/16 anonim válasza:
Az egész egy kirakós, minden betegségre van gyógymód, bármit el lehet érni és meg lehet teremteni. Azonban, el is lehet pusztítani. Az rajtunk áll hogy melyik utat válasszuk.
2018. ápr. 12. 19:10
6/16 anonim válasza:
Egy lét-tudat létezik, az minden amit látsz, az egész univerzum és te magad is az vagy. A lét-tudat ez az üresnek tűnő tér, ahhoz hogy tapasztalni tudjon, létrehozza a teret, az univerzumot és benne minden létezőt, így a határtalan megtapasztalja a határokat. A lét-tudatot sokféle képpen nevezik, természeti erőnek, istennek stb... a lényeg hogy ez az erő tart össze mindent ami létezik. Az egész univerzum lényege az, hogy az anyagi testben a lélek magára ébredjen, ez történt Buddhával, Jézussal és még jó pár emberrel.
2018. ápr. 12. 19:20
7/16 anonim válasza:
42!
2018. ápr. 12. 19:38
8/16 anonim válasza:
A világegyetemben nincs terve. A TEREMTŐ elindított egy folyamatot, és azon részei (is), mint mi, gyüjtik a tapasztalatokat ráhatás nélkül. Ez a szabad akarat! Bár a valóság az, hogy a TEREMTŐ szintjén már minden megtörtént! Ezek közül fogunk valamit megtapasztalni, a választásunk révén. Hogy érthető legyen: képzeld el azt, hogy játszol egy sakk játékkal. A játékba minden lehetőség bele lett programozva. De mégis te döntöd el, mikor hová lépsz. Remélem érthető a példa.
2018. ápr. 12. 20:06
9/16 anonim válasza:
" Szerintem Istennek mindenkivel más terve van...
De egyébként ha megéli az emberiség azt a sok milliárd évet, amíg a nap vörös óriássá változik, akkor igen, természetesen a Földön lévő emberiség kipusztul. "
Aranyos ez a kettősség.
Istennek tervei vannak.
(És gondolom Ő teremtette a világot, és minden az Ő akarata szerint zajlik.)
És aztán számomra nagy pofára esés volt, hogy a Nap vörös óriássá válását a Minden6ó természetesen nem tudja megakadályozni, és természetesen minden ember elpusztul.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!