Az univerzumnak van elnöke?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 22:08
3/40 anonim válasza:
Ezo témakör trolljai: egyesüljetek!
4/40 anonim válasza:
nincs, monarchia van, én vagyok a király vagy a királyné, még nem döntöttem el melyik :D
5/40 anonim válasza:
Azt honnan kéne tudnom? Szívjam ki a kisujjamból? A Föld még a választásig eljutna.. Még az sem biztos, hogy egyesülni fognak.
7/40 anonim válasza:
Remélem nincs! Vagy csak azt hiszi, mert nekem nem elnököm. Annyira lehet Isten az univerzum elnöke, mint Magyarorszgnak Istene Orban Viktor! Remélem hatalmi rendszeren tul is van vmi.
8/40 anonim válasza:
22:32 Lehet, hogy te nem tekinted Istent fölötted állónak, de Istennek erről más a véleménye. :)))
9/40 anonim válasza:
Te honnan tudod hogy istennek mi a véleménye?
10/40 anonim válasza:
Igazából ők az urak: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__31385..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!