Sokkal több időre van szüksége az Univerzumnak?
Ez egy borzasztóan bonyolult dolog.
Én nem használom ezt a bevonzás dolgot, de a filozófiámra hajaz részben, szóval az én válaszom:
A közös tudatból valószínűleg valamiféle tapasztalási céllal megszületünk, mert a létünk célja a tanulás.. Ebben a célban benne foglaltathat a nyeremény, lehet hogy szó sem esik róla, vagy éppen kifejezetten tartalmazza hogy nem nyer az ember. De ez olyan kicsinység, hogy kevés rá az esély, hogy eleve ilyen céllal érkezzünk.
Szóval, amikor egy gondolat, vágy megszületik és elengedjük, az a közös tudatban is megjelenik, és erre nem csak a közös tudat, de az egyének is reagálnak.
Ha ezek közös akarata azt mondja, rendben van, akkor teljesül a vágy.
Ahhoz azonban hogy reagálni tudjanak rá, nagyon tisztán és erősen kell tudni a vágyat, de nem szabad akadályozni, hogy kijusson a fejedből.
Nem biztos, hogy ennyi pénz jót tenne neked, akkor sem, ha úgy érzed, jól jönne. De ha mégis megnyered véletlen, vagy bárki, aki olvassa ezt, azt javaslom, tartsa titokban, legfeljebb a házastársának, vagy még neki se! mondja el, mert fel fognak bukkanni azok, akik akarnak belőle, és végül tönkre teszik az embert.
A másik tanács pedig, hogy ne herdáljátok el. Be kell fektetni, valami kis kockázatú dologba, feltéve hogy több kamatot ígér, mint a bank.
Így van!
De szerintem legyen egy B terved is a biztonság kedvéért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!