Szerinted az Univerzumnak van hatalma beleavatkozni egy ember szerencséjébe?
ma 17:40
V hogy én is igy gondolom,pl tippmixben a focit vagy kosárlabdát vagy akármit,én hogyan tudnám befolyásolni? Vagy tudom?
Nos,tehát a szerencse -amit az Univerzum befolyásol -azon alapszik,hogy az életben sikeres ,szeretett ember légy -Ja,és szegény-
De,ha annyira fontos a tipmix ,kérd az Ezo TV jövendőmondóit,hogy gyújtsanak egy gyertyát,hogy jöjjön az a szerencse. :DD
ma 18:01
Ezoteriába nem igazán hiszek,főleg akik a tv-ben vannak,mert csak pénzlehúzás.. Na de ha én elképzelem az egész történést,megint más v hol a világban vagy sokan mások elképzelik az ellenkezőjét akkor mi fog történni? :)
#6 Ez azért nem igaz. Mert ha azt képzeled, hogy madár vagy, még nem fogsz tudni repülni!
Kérdező hiába képzelsz el akármit, ha nem teljesül, mert az nem tőled függ, hogy melyik csapat lesz a befutó, hanem a játékosoktól. Maximum valószínűsíthető, hogy melyik csapatra érdemes pénzt áldozni. Én is szoktam tippmixelni, de nem a babonákból szoktam kiindulni, hanem az interneten szoktam rákeresni az aktuális csapatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!