Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted az Univerzumnak van...

Szerinted az Univerzumnak van hatalma beleavatkozni egy ember szerencséjébe?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 17:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Az Univerzum egy személy? Nem egy hely? :O
2015. máj. 16. 17:25
 2/29 Legoman ***** válasza:
0%
Nagyon is. :)
2015. máj. 16. 17:36
 3/29 anonim ***** válasza:
9%
Hallottam már olyanról,hogy az "Univerzum vonzóereje" . Azt mondják,bevonzhatod az életedbe a szerencsét az Univerzum segítségével,bár én nem adnék rá sok esélyt. :'D
2015. máj. 16. 17:40
 4/29 *Ana Van Der Val* ***** válasza:
2015. máj. 16. 17:45
 5/29 A kérdező kommentje:

ma 17:40

V hogy én is igy gondolom,pl tippmixben a focit vagy kosárlabdát vagy akármit,én hogyan tudnám befolyásolni? Vagy tudom?

2015. máj. 16. 17:49
 6/29 anonim ***** válasza:
Minden embernek más az univerzum amit elképzel. Ha te azt képzeled hogy segít akkor segíteni fog.
2015. máj. 16. 17:56
 7/29 anonim ***** válasza:
Puhh,igazából én ebben nem vagyok jártas. A cikk szerint,ha elképzeled magad előtt a történéseket ,amiket befolyásolni szeretnél,majd többször is elismétled,hogy "Akarom,akarom,akarom..." ,bejön a dolog,de persze hinned is kell benne. Csak ott jön a problematika,hogy ez csak az emberek érzelmeit befolyásolja -Mondjuk,ha eléred,hogy egy focista megutálja a sportot,amit űz,akkor... :'D - ,de sajnos a vagyon,pénz és az ilyen dolgokra nem hat ki az Univerzum ereje,ha egyáltalán van valóságalapja az egész sztorinak,de kétlem...Bááár. :"D
2015. máj. 16. 18:01
 8/29 anonim ***** válasza:

Nos,tehát a szerencse -amit az Univerzum befolyásol -azon alapszik,hogy az életben sikeres ,szeretett ember légy -Ja,és szegény-

De,ha annyira fontos a tipmix ,kérd az Ezo TV jövendőmondóit,hogy gyújtsanak egy gyertyát,hogy jöjjön az a szerencse. :DD

2015. máj. 16. 18:07
 9/29 A kérdező kommentje:

ma 18:01

Ezoteriába nem igazán hiszek,főleg akik a tv-ben vannak,mert csak pénzlehúzás.. Na de ha én elképzelem az egész történést,megint más v hol a világban vagy sokan mások elképzelik az ellenkezőjét akkor mi fog történni? :)

2015. máj. 16. 18:18
 10/29 anonim ***** válasza:

#6 Ez azért nem igaz. Mert ha azt képzeled, hogy madár vagy, még nem fogsz tudni repülni!

Kérdező hiába képzelsz el akármit, ha nem teljesül, mert az nem tőled függ, hogy melyik csapat lesz a befutó, hanem a játékosoktól. Maximum valószínűsíthető, hogy melyik csapatra érdemes pénzt áldozni. Én is szoktam tippmixelni, de nem a babonákból szoktam kiindulni, hanem az interneten szoktam rákeresni az aktuális csapatra.

2015. máj. 16. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!