Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerinted az Univerzumnak van...

Szerinted az Univerzumnak van hatalma beleavatkozni egy ember szerencséjébe?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 17:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%

Nincs olyan, hogy szerencse. Minden azért történik, mert korábbi eseményekből következik. Pl ha feldobsz egy érmét, a feldobás és elkapás módja, a szél, az érme alakja, stb. előre determinálja, hogy mi lesz az eredmény. Ha nem így lenne, ki lehetne dobni az egész fizikát.

És az Univerzumnak nincsen "hatalma", ezzel a jelzővel nem szokás élettelen dolgokat felruházni.

És még ha lenne is hatalma az Univerzumnak, és lenne is szerencse, szerinted egy 13,8 milliárd éves, 90 fényév nagyságú entitást, amit elképzelsz, érdekli a te szerencséd? Hát ha én lennék az Univerzum, pont leszarnám a szerencsédet.

2015. máj. 16. 18:43
 12/29 anonim ***** válasza:

Akkor...Uhm,izéé. Fifti-fifti az állás. Semleges lesz a dolog és holtverseny lesz...Vagy éppen az Univerzum bevonz egy esőfelhőt a stadion felé,így annyi a meccsnek. :')

De ugye tudod,hogy amiket eddig írtam,az mind badarság. Ebben sem kell hinni,mert már megint csak a "mágusok" akarnak felültetni. ((: Igaz,lehet,hogy az Univerzum létezésének tudható be,hogy itt az emberiség ,nem? Akkor ez a szerencsével miért ne lehetne másképp? A sors lenne pedig a kártyaosztó,hogy kinek és mennyi szerencse jut. Persze ez csak úgy random megy.. :D

/Szkeptikusok,pls...Tudjátok,hogy az ezónál senkit se érdekelnek a fizika és a törvényei ,akkor minek jöttök ezekkel? Egyáltalán miért vagytok itt? :'D Költői kérdés volt.. /

2015. máj. 16. 19:02
 13/29 A kérdező kommentje:
Kajakra nem hiszek az Ezoteriába,de egy magát Ezoterikusnak mondó v ki azt mondta nekem miután megadtam a horoszkopom és születésem dátumát hogy május 4-dike után csak bukni fogok,ugyanis nem jó a csillagálásom..Kiröhögtem..de viszont basszus azóta tényleg csak bukok,olyanok vannak hogy akaratlanul de elrontom a tippeket,örület..És elmondom hogy nem volt rossz érzésem miután mondta hogy bukni fogok,tehát nem tápláltam negativ érzésekkel..
2015. máj. 16. 19:20
 14/29 anonim ***** válasza:
Értem,amit mondasz. :)) Lehet,hogy ez már a tudatod alatt műkszik. :D Egy ici-picit se ingott meg a hited,amikor ezt mondta a "mágus" ? Lehet,hogy dolgozott még rajta az agyad és így alakította a dolgokat,mert ugye a tudatalattink irányít minket,nem? :D A horoszkópnál az állatövek jellemében lehet,hogy tényleg van valami,de ezek a napi és heti horoszkópok kerüljenek messziről. Nincs túl sok esélye. Nekem péntek 13.-án volt a születésnapom és az Ezo szerint már hullának kellene lennem,de még élek..MÉÉÉG igen. :'D
2015. máj. 16. 19:49
 15/29 anonim ***** válasza:
Úliszten úliszten minek jálnak ide a szkeptikuszok, nyem éltem én esztet, szemmit szem éltek, cak szílva löhögök mindenen úliszten. Hát juijci, de izgi 'D
2015. máj. 16. 19:49
 16/29 anonim ***** válasza:
#Tizenötöske....Tán' meg akarsz halni? :'D
2015. máj. 16. 19:52
 17/29 anonim ***** válasza:
Úgy szajnállak szomolú bohóc, mi a baj?
2015. máj. 16. 19:55
 18/29 anonim ***** válasza:
Hallod,te mit szívtál? Pösze kínai vagy?
2015. máj. 16. 19:57
 19/29 anonim ***** válasza:
Jajj te kisz szílósz, hát beszolult a nagy buta feled a bilibe, hát pelsze. :'D
2015. máj. 16. 20:01
 20/29 A kérdező kommentje:
..ha szkeptiklusz vok az a baj,ha nem vagyok szkeptiklusz az a baj..:)
2015. máj. 16. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!