Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a sors műve?

Ez a sors műve?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egyre jobban kezdek hinni a sorsban, abban, hogy minden valami okkal történik.

1éve mentünk szét a volt barátnőmmel, azóta nem volt senkim, nekem sem és úgy tudom, hogy neki sem.

Nekem sokszor még fájt, hogy elváltunk.

Múlt héten történt, hogy egy házibuliban együtt aludtam egy másik lánnyal, aki teljesen rámmászott. Ezzel kicsit tudtam feledni a volt barátnőm.

Ma mondta egyik haverom hogy a volt barátnőmnek lett egy új hapsija(ami engem a legkisebb mértékben sem zavar már)

A lényeg, hogy ez azért történt velem, hogy felejtsem a volt barátnőmet, vagy valami más miatt?

Bocsi a kicsit összezavart kérdésért, de egyre jobban kezdek hinni a sorsban és hogy minden okkal történik.

Csak olyanok válaszoljanak, akik hisznek az ilyenben, köszi!

2018. ápr. 5. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

De most komolyan nézzzétek a képei a sátáni vigyorait ennyiszer [link] lehet tényleg őa sátán ?

Mit gondol erről egy sátánista ?

Ő az uratok ? :XD

2018. ápr. 5. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Én is sorost olvastam. xD
2018. ápr. 6. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Igen, lehetséges, hogy jól látod az összefüggést. Meg ami belső sugallatra jön neked, általában az szokott beválni, az szokott lenni ami működik. Tehát ha követed a szíved hangját, a belső hangot, az intuícióidat. Amit te érzel. Ez nagyon fontos dolog. Bizonyos dolgokban pl nem várhatod kívülről a választ, mert ha kívülről mondják meg a frankót, lehet, hogy nem fog összejönni nagy eséllyel , amit vártál. Ha az pl amit mások mondanak , ellenkezik a te belső sugallatoddal. És igen, egyébként nem véletlenül tervezünk be a sorsunkba bizonyos dolgokat. Van, hogy kellenek segítők is, de azért vigyázz, hogy kihasználásról ne legyen szó. Mert ő ugye egy másik ember, akivel együtt aludtál; egy másik érző lény.
2018. ápr. 6. 19:56
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
Igen
2018. ápr. 13. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! :)

Nem régen én is tettem fel "sors"-sal kapcsolatos kérdést, és egyetlen hasznos választ kaptam rá, szeretném veled megosztani:

"A párkapcsolat az az a kategória, meglátásom szerint, amit ugyan szabad akaratból, de még a "le"-születés előtt döntöttünk el. Éppen ezért teljesen felesleges az összes agyalás, hogy szeret-nem szeret. Megcsal nem csal. És az összes mesterkélt, elébemenős társkeresés is. Csak az időnket vesztegetjük vele. Akinek jönni kell az jönni fog."

Én úgy gondolom, hogy ez így igaz, én ks olvastam már, hogy születésünk előtt választjuk ki, hogy kik lesznek a barátaink, a családunk, kivel lesz komolyabb feladatunk az életben.

A te esetefbrn is valami célt szolgált a lány. A mellett, hogy tetszettek neki, segített meg feledkezni az előző barátnődtől, talán segített kinyitni a szemedet, hogy más lányok felé nézelődj.

Ne félj, ha az igazival találkozol, azt belül fogod érezni. :)

2018. ápr. 16. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!