Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez a sors műve?

Ez a sors műve?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egyre jobban kezdek hinni a sorsban, abban, hogy minden valami okkal történik.

1éve mentünk szét a volt barátnőmmel, azóta nem volt senkim, nekem sem és úgy tudom, hogy neki sem.

Nekem sokszor még fájt, hogy elváltunk.

Múlt héten történt, hogy egy házibuliban együtt aludtam egy másik lánnyal, aki teljesen rámmászott. Ezzel kicsit tudtam feledni a volt barátnőm.

Ma mondta egyik haverom hogy a volt barátnőmnek lett egy új hapsija(ami engem a legkisebb mértékben sem zavar már)

A lényeg, hogy ez azért történt velem, hogy felejtsem a volt barátnőmet, vagy valami más miatt?

Bocsi a kicsit összezavart kérdésért, de egyre jobban kezdek hinni a sorsban és hogy minden okkal történik.

Csak olyanok válaszoljanak, akik hisznek az ilyenben, köszi!

2018. ápr. 5. 10:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Úgy olvastam : ez a soros műve ? :XD
2018. ápr. 5. 16:15
 2/15 anonim válasza:
93%

#1: XD Te is mész bontani a kerítést? :"D

Nem sors. Szakítottatok, és újra lett pasija. Ez azért nem olyan nagy meglepetés. Számíthattál rá, ahogy mindenki. A buliban pedig tetszettél a csajnak. Ideje neked is tovább lépned a kesergés helyett. A helyedben ragadtam volna az alkalmon és össze jöttem volna azzal az új csajjal, ha te is szimpatikusnak találod.

2018. ápr. 5. 16:43
 3/15 Skaiiripa válasza:
88%
Én is sorost olvastam :'D
2018. ápr. 5. 17:28
 4/15 Ozmium42 ***** válasza:
61%
Minden okkal történik, és mindennek te vagy az oka, mert te vagy Univerzum közepe <3
2018. ápr. 5. 18:02
 5/15 anonim ***** válasza:
54%
Én is sorost olvastam. A média átmosott. muhhahha
2018. ápr. 5. 18:36
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Jesszus,már én is mindenhol öt hallom/olvasom😂😂

Szerintem akkor történik minden okkal,ha hiszel benne.Én annak a híve vagyok,hogy minden fejben dől el.

2018. ápr. 5. 19:41
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszem, inkább azért történt, mert bejöttél a csajnak. Abban sem látok semmi különöset, hogy a volt barátnőd is összejött mással. Persze, ha akarod, ettől még magyarázhatod a sorssal, ahogy bármi mást is.
2018. ápr. 5. 19:43
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Hűha! Most neztem csak a többi hozzászólást: mar ide is betette a "lábát" a politika?
2018. ápr. 5. 19:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A politika lett ezo kategória :D
2018. ápr. 5. 19:47
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

"Én is sorost olvastam :'D"

Ez soros műve ! Beférkőzött a tudatalattinkba.

Csak ne hagyjuk, hogy ő nevessen a végén [link]

2018. ápr. 5. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!