Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mik jellemzik...

Szerintetek mik jellemzik leginkább az áltudományosságot, ezoterikusságot?

Figyelt kérdés
IMÁDOM az olyan "tényfeltáró" weboldalakat mint az ujvilágtudat,mindmeghalunk stb. Ezek a tipikus áltudományos,ezoterikus őrültségekkel tűzdelt helyek. Az áltudományosság felismeréséhez elemzni kell az ilyen süketlenségeket. Mik a legfőbb vonások? Nekem feltűnt pár dolog. Például a szóhasználat. ENERGIA,HULLÁM,KVANTUMM,VIBRÁCIÓ,TUDAT stb. Mik lehetnek még a jellemzők,példákkal együtt(a szóhasználaton kívül).Válaszokat előre is köszönöm! 14/F

2018. márc. 26. 19:43
1 2 3 4 5
 31/41 nemdogma ***** válasza:

"A dogmatikusságnak meg nem sok nincs köze van a tényekhez. Most oda írhatnám én is, hogy Fail 187, de minek."

"Ez a kedvenc szófordulatok." szófordulatotok.

Pár helyen bekaptam egy "fogalamzásgátlót". :))

2018. ápr. 16. 20:44
 32/41 anonim ***** válasza:
nemdogma a K.R.E.T.É.N
2018. ápr. 16. 21:07
 33/41 anonim ***** válasza:
jelents már fel bmeg!
2018. ápr. 16. 21:09
 34/41 Lux morulus ***** válasza:

Jó éjt fiacskám.

Máskor korábban feküdj le, mert a kialvatlanság miatt vagy ilyen ingerült.

Szerinted, hány ilyen kis szerencsétlenen vagyok túl ?

Vau vauznak egy ideig, aztán ennyi.

És kit is kéne komolyan vennem, egy bujkáló kisgyereket? Most viccelsz ugye?

2018. ápr. 16. 22:18
 35/41 Lux morulus ***** válasza:
És igen, tudok róla. De te nem fogod tudni, mert nem mondom el csak vauzni fogsz.
2018. ápr. 16. 22:21
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Az emelt díjas telefonszám az ezotéria tévén...
2018. szept. 10. 15:28
 37/41 Tom Benko ***** válasza:
@nemdogma: Várom a bizonyítékaidat.
2018. szept. 12. 18:35
 38/41 nemdogma ***** válasza:
0%

Arról volt szó, hogy te a nagy tudós bebizonyítod, hogy nincs, "túlvilág". ha visszaolvasol rájössz.

Na, kb. ennyiszer jövök ide. Nem hiányzik, mert itt még a "tudósok" is értetlenek.

Ha eddig nem tudtál "tudományosan gondolkodó" ember létedre valami cáfolatot rittyenteni, akkor már nem is fogsz.

Felmentelek a bizonyítási kötelezettséged alól, mert úgy látom piszkál téged a téma ennyi idő után is.

Leírtam már amit akartam, és attól, hogy újra leírom, ugyan olyan igazam marad, mint eddig.

Nem tehetek róla, hogy téged ennyire kínoz ez az ügy, mert engem például, nem igazán foglalkoztat, a veled való kommunikációs kényszer.

Be kéne látnod azt, hogy mi nem fogunk közös nevezőre jutni, és egymás véleményét, meglátásait sem fogjuk elfogadni. Annál is inkább, mert ez, a tudományos világra is jellemző tendencia tud lenni.

szép napot.

2018. okt. 10. 08:10
 39/41 Tom Benko ***** válasza:
100%
@nemdogma: Cáfold meg, hogy nem tudom cáfolni a túlvilágot.
2018. okt. 12. 13:36
 40/41 nemdogma ***** válasza:

Ezt most törölték, -miért is (?)- vagy csak egyszerűen nem küldtem el.

Szóval..., ennyire futotta ? Vannak még csodák.

2018. dec. 30. 16:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!