Milyen lehet a nem létezés? (halál)

Biztosíthatok mindenkit, hogy halál után nincsen ítélőszék. Aki ítél és elítél az Te vagy magad. Én már voltam odaát, majd 30 évem veszett oda az éterben. Ha lett volna ott valami, nos nem kellett volna elölről kezdenem mindent, mint újszülött csecsemőnek.
De van egy fránya lét, mikor a tudat energiamezeje nem képes beleolvadni az éterbe, és bele lehet gondolni, hogy érzékszerveidtől megfosztva, nem érzékelsz a külvilágból semmit. Csak vagy valahol, de semmi más csak a gondolataid. Ez az energiahalmaz önmagát gerjesztve, csak a tudat, ami tele van félelemmel, kínnal. Már a puszta sötétség is nagyon ijesztő, hát még a hallás és a többi érzékszerv sem működik már. Ordítanál, de nincsenek hangszálaid sem. Tehát a tehetetlenségbe őrül bele. Nos ez lehet a pokol kapuja, mikor még eldöntheted hogy átadod magad az enyészetnek, vagy őrjöngesz tovább. Ha az utóbbinál maradsz, elérsz egy olyan őrületet, mikor már az energiahalmaznak veszteségei keletkeznek fény, hang, hő, stb formájában, nos ilyenkor megszületik egy gömbvillám, és az maga a pokol! Azt tanácsolom, "higgy inkább a mennyországban", hogy könnyedén átadhasd magad az enyészetnek!

Nem,nem,nem. Szerinted. Az egész világegyetem miből lett? Valami van, lehet, hogy te így "földi szemmel" nem is látod, de hidd el van.
nincs halál. lebegsz a tested felett aztán ha sikerül tovább menned akkor mozi, önítélet, szabadság, tervezés, kivetelezés, születés.
ha nem mész tovább akkor bolyongás, kínlódás és csak utána mész tovább.
Kb. Ezt tudnám mondani én is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!