Milyen lehet a nem létezés? (halál)
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez a kategória, de nem vagyok kíváncsi túlvilági beszámolókra.2018. márc. 23. 01:27
2/17 anonim válasza:
Képzeld el hogy nem vagy, nem létezel, kb mint amikor elaltatnak.
Ha meg mégis van valami utána az más tészta, azt még én sem tudom elképzelni.
3/17 anonim 

válasza:

nincs halál. lebegsz a tested felett aztán ha sikerül tovább menned akkor mozi, önítélet, szabadság, tervezés, kivetelezés, születés.
ha nem mész tovább akkor bolyongás, kínlódás és csak utána mész tovább.
4/17 anonim 

válasza:

Olyan lehet mint amilyen szuletesed elott volt.
5/17 anonim 

válasza:

A nem létezés miatt a kérdés sem juthat az eszedbe.
6/17 anonim 

válasza:

A születés és a halál is misztérium...nem tudhatjuk biztosra. Elgondolkodtató a kérdés és még inkább összetettebb a válasz. Olyan, mint a leszületés előtt.
7/17 anonim 

válasza:

"nem vagyok kíváncsi túlvilági beszámolókra."
Tehát nem érdekelnek a válaszok, hiszen erre az élők csak és kizárólag találgatásból fakadó válaszokat tudnak adni!
9/17 anonim 

válasza:

#4:"Olyan lehet, mint amilyen a születésed előtt volt." Jó es az milyen volt? Mar azon kívül, hogy olyan, mint amilyen a halál után lesz.
10/17 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy ezt élőktől, hiába kérdezed. Annyit tudnak róla, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!