1/11 anonim válasza:
Munkanelkuliseg, na az tuti nincs es a GDP is szarnyal.
3/11 anonim válasza:
mindenkinek a hite szerint ;-)
Ket magzat beszelget az anyamehben.Az egyik kerdi a masiktol, te mi van vajon a szuletes utan? Te hiszel az edesanyaban, a puha meleg oleleseben, hogy majd tejjel taplal minket es szeretettel halmoz el? Mire a masik: miert hinnek onnan meg senki nem.jott vissza.
Azaz a halal.utan valami biztos van csak nem.tudjuk, hogy mi. En tudom, de remelem azert még egy darabig élhetek, ha mar ittmaradtam ;-).
Eljel es elvezd ki hogy itt lehetsz. hogy tehetsz az eletert. Aztan majd ha meghalsz valaszt kapsz. Itt nem.fog neked tudni senki se valaszolni.
4/11 anonim válasza:
Végtelen boldogság, könnyűség és csodás lét. Természetesen ezt most nem tudod elképzelni, senki nem képes rá. De amikor ott leszel, akkor érezni fogsz egy hatalmas megkönnyebbülést és eddig ismeretlen boldogságot.
8/11 anonim válasza:
Semmi, pont ahogy a születés előtt.
Porrá válsz az idővel, beépülsz élőlényekbe, kövekbe, vagy fújni fog a szél por formában.
9/11 anonim válasza:
Mivel még életben vagyok nem tudhatom, de igen valószínű, hogy síri csend.
10/11 anonim válasza:
"Átjár az eufória és a swag."
Ez annyira jó.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!