Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért érzem sokszor azt, hogy...

Miért érzem sokszor azt, hogy az egyik szülőm idegen számomra?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy nem ő szült, hanem olyasmire hogy valami történhetett régen amiért így érzek?
2018. febr. 17. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehetséges... De én hiszek abban, hogy sokszor élünk, és ilyenkor azt gondolom, hogy vele, (mint lélekkel) még ritkán éltél vele, de most valamilyen közös feladatotok van és ezért lett a szülőd.

Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak azt, hogy számára sem egyszerű a feladat

2018. febr. 18. 10:02
 2/2 anonim válasza:

Sajnos ezt én is éreztem anyum felől. Nagyon szerettem és ő is engem , de mégis volt bennem egy olyan kérdés , hogy mi van , ha nem ő az édesanyám. Megkérdeztem tőle eleinte nagyon meglepődőt és elmondta , hogy ő az édes anyám. Gyerekkori képeket is mutatott ahol terhes volt velem ahol szoptatott és ezzel valamilyen szinten meggyőzőt. Majd ismét felmerült , hogy mi van ha még se ő az. Ismét megkérdeztem egy picit feszülten reagált rá. Amit valahol meg is értek. Megbeszéltük , hogy , ha bizonytalan vagyok vagy , ha nem hiszek neki , akkor , ha betöltöm a 18-at akkor elmegyünk és megvizsgáltatjuk magunkat és az kimutatja , hogy ő az édesanyám. Azóta ,ár betöltöttem , de nem mentünk el még idáig. Talán nem is szeretném tudni , hogy mi az igazság. Hisz több mint 18 évig ő nevelt ő állt ki mellettem velem nevetett és velem sírt. Az első lépésemnél ő volt ott. Az első bibimre ő adott gyógypuszit , a kórházban ő éjszakázott mellettem , ő magyarázta el , hogy ne igyak olyan sokat az éjszakai buliban , mert másnapos leszek , ő az aki leszid , ha rossz jegyet kapok és ő az aki megdicsér ha jó jegyet hozok haza , ő az aki el mondja minden egyes reggel amikor iskolába megyek , hogy "ügyesen ahogy neveltelek" ő az aki nevelt !!

Számomra ez a legfontosabb ő az a nő akit ANYÁNAK szólítok. Mert megérdemli ha biológiailag nem is az , de számomra egy hős !

Nem szeretnék elmenni DNS vizsgálatra az életemben ez még egy rejtély marad. Legyen egy darabig az ő titka vagy az én alaptalan gondolataim!

2018. febr. 19. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!