Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki ezt megtudná Istenről...

Valaki ezt megtudná Istenről magyarázni? Többi lent.

Figyelt kérdés
Miért hiszünk,imádkozunk, könyörgünk,és várjuk a segítséget a megváltást egy olyan "lénytől" aki a saját fián nem segített hanem inkább végig nézte a szörnyűséges kínhalálát saját gyermekének?

2018. jan. 18. 22:37
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
67%
Jèzusnak meg kellett halnia ,hogy mi örök èletet nyerhessünk, ès megbocsátást, ő ezèrt jött le a földre! Ha nagyon èrdekel a tèma olvass utána, ha valami kèrdèsed van mèg, akkor válaszolunk rá!
2018. jan. 18. 22:48
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

szerény ismeretekkel rendelkezel a kereszténységről. Ez nem valami égi családi perpatvar. Isten lett emberré . A Logosz megtestesült.

Az egyházatyák régen ezt mondták:

Isten emberré lett, hogy az ember Istennél lehessen.

2018. jan. 18. 23:10
 3/22 anonim válasza:
75%

Jèzusnak meg kellett halnia, ez volt a "küldetèse" azèrt jött le a földre ès halt meg majd harmadnapra feltámadt ,hogy mi bűnös emberek megbocsátást ès örök èletet nyerjünk! Ha èrdekel a tèma olvass utána!

A további kèrdèseidre szívesen válaszolunk

2018. jan. 18. 23:14
 4/22 Missi_Key ***** válasza:
39%

Mert az emverek hiszékenyek..

A biblia szerint,

Jézus nem azért halt meg hogy megvàltàst hozzon. Hiszen isten mindenható, annyi lett volna az egész hogy megbocsàt. De ö nem tudott anélkül hogu halàlra ne kinoztatta volna a fiàt....

2018. jan. 19. 11:29
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
Nincs szeretet áldozathozatal nélkül. Ezt Jézus bemutatta nagyban, nekünk már csak kicsiben kellene őt követnünk.
2018. jan. 19. 14:31
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Én még mindig nem értem, hogy mit határoz az, hogy ő meghalt. Mitől nyertünk attól örökéletet?
2018. jan. 19. 15:27
 7/22 anonim ***** válasza:
79%

Nem az Isten nézte végig, mivel az Isten lett emberré és lett keresztre feszítve Jézusban.

Az Istennek meg kellett mutatnia azt, hogy milyen is valójában az Isten. Olyan, hogy még a gyilkosait is szereti, ezt kellett bizonyítania, mert különben senki sem hinné ezt el, ha csak mondanák, de tettekkel ezt nem igazolta volna.

Nem az által nyerünk örök életet, hogy Jézust keresztre feszítettük, hanem az által, ha hiszünk benne, és végig is járjuk azt az UTAT, amely úttal Jézus önmagát azonosította.

"Én vagyok az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET. Senki sem jut az Atyához, csak rajtam keresztül" Jn.14.6

2018. jan. 19. 15:50
 8/22 anonim ***** válasza:

6 attól NEM nyertünk automatikusan örökéletet.

Az életet a Létért fel kell áldozni- hogyan? erről szól a tanítás: Krisztus követése (Kempis) Isten a Lét- mondták a skolasztikusok.

2018. jan. 19. 17:10
 9/22 anonim válasza:
14%
Nincs isten
2018. jan. 19. 18:02
 10/22 anonim ***** válasza:

De van Isten

Jézus , az Angyalok

és létezik a Szent Lélek is , Szent Szellem

2018. jan. 19. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!