Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezo.hu jósokról tapasztalat?

Ezo.hu jósokról tapasztalat?

Figyelt kérdés

Olyan emberekre vagyok kíváncsi akik felhívták már őket igaz volt?

Azért kérdezem, mert mindig kapok napi "jóslást" hogy hívjam fel őket, eleinte azt gondoltam csak általános dolgok, de mostanában pont azokat írta le, amik tényleg nyomasztják a lelkem és nem általános problémák, de még így is bizonytalan vagyok velük kapcsolatban.

2018. jan. 18. 06:34
 1/10 A kérdező kommentje:
Elírtam a kérdést, mert ezo.tv re gondoltam:)
2018. jan. 18. 06:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Egy szép napon talán betiltják a népbutításnak ezt a formáját. Ez tulajdonképpen egy rablási módszer, csak legálisan, és az áldozat beleegyezésével.

Ne haragudj meg, de gondolom te sem a magsaabban iskolázott, értelmiségi rétegbe tartozol. Ami persze nem baj, csak épp ez a réteg a legvédtelenebb az ilyen csalókkal szemben, mert őket a legkönnyebb megvezetni féligazságokkal. A sorsát mindenki maga irányítja. Nem hiszem, hogy olyan jól állhat bárki anyagilag, hogy megengedhesse magának, hogy ilyen szintű butaságokra költse el a pénzét. Ráadásul nem is keveset.

Érdekes, hogy azokban az országokban, ahol letöltendő börtönt is kapni ilyen lehúzásokért, valahogy nincsenek jósok.

2018. jan. 18. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Olvasd el az alábbi cikkeket a témában:

[link]

[link]

[link]

Nagyon kérlek, gondolkozz!

2018. jan. 18. 08:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedved második kérdező, miből gondolod hogy nem lennék iskolázva?

Egyébként pedig semmi kötekedés nélkül mondom, hogy a tanult dolgok nem egyenlőek az inelligenciával.

Én találkoztam már a sorssal, a halállal, és túlvilági dolgokkal, nem én hívom magamhoz a spritiuális dolgokat, hanem az talál meg engem, az hogy te ebben nem hiszel az a te saját döntésed.

Szerinted miért született meg az ember a Földre?

Már találkoztam igazi jóssal és kártyavetőkkel is, ők általában nem hiresztelik magukat vagy nem foglalkoznak ezzel a témával úgy mint az ezo.tvsek,de gondoltam egy próbát megér a kérdés.

Én is tudom hogy sok csaló létezik. De ne vegyél mindenkit egy kalap alá.

2018. jan. 18. 11:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Bocsi telorol vagyok es felreirtam az elsonek szantam a valaszt:)

A masodiknak meg igen mar olvastam oket.

De azert megis valaki tapasztalatara lettem volna kivancsi

2018. jan. 18. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Az első és második válaszoló is én voltam, de ez lényegtelen. Én csak szerettelek volna megvédeni a csalóktól. Jósok nem léteznek. Jó emberismerők, logika és véletlenek igen.

Attól függetlenül értem, hogy valaki mondhatja magát jósnak, és nyilván létező személy.

A te döntésed, hogy a józan ész útját járod, vagy vonz a mesék birodalma. Megértem, hogy az utóbbi sokszor vonzóbb.

Elmentem egyszer én is egy ilyen jóshoz, aki nem nagyon hirdette magát, de többen ajánlották, amikor felvetődött ez a téma az ismeretségi körömben. Bevallom, az első 10 percben leesett az állam, hogy honnan tud ennyi mindent rólam. Végig azon gondolkoztam, hogyan csinálja. Aztán olyan 20 perc elteltével kezdtem rájönni a visszakérdezéseiből. Meg tudatosan elkezdtem játszani a non-verbális jelekkel. Ha olyat mondott, ami nem állta meg a helyét, elkezdtem alig feltűnően bólogatni. Ha véletlen eltalálta a dolgokat, akkor meg felhúztam a szemöldököm. Ilyen apróságokkal elértem, hogy a végén akkora marhaságokat mondott, hogy érdekes módon semmi nem lett igaz. Az elején még jól ment neki, amíg a tudat alatti visszajelzéseimet megfelelően tudta olvasni.

Érezte ő is, hogy nincs sínen, a végén egyre többször visszakérdezett, hogy igaz-e. Szóval ennyi a lényeg, de megérte, mert rájöttem valamire, ami régóta érdekelt, a nyugdíjas néninek meg jól jött egy kis nyugdíjkiegészítés. Az egész mese, és nyilván nem kell mindenkit csalónak nevezni, mert jó szándékkal csinálják. De ha a tényeket nézzük, attól még csalók.

2018. jan. 18. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy vannak olyan emberek, akik látják a jövőt, én nem hiszek ebben, de most ezt hagyjuk. Amiről viszont te beszélsz, az egy üzleti vállalkozás, aminek az a célja, hogy profitot termeljen. Ráadásul olyan szolgáltatással, aminek a minőségét nem lehet ellenőrizni.
2018. jan. 18. 12:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Én küldetésemnek érzem, hogy minél több embert megpróbáljak rávenni a gondolkodásra. De sokaknál ez reménytelen egyébként.
2018. jan. 18. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem a Harry Potterrel van itt baj, hanem hogy gondolkodni sehol nem tanítják meg az embert. Nem akarok politizálni, de ott ugyanerre a néprétegre alapoznak, akik jósoltatnak meg akiket meg lehet félemlíteni a folyamatos migránsozással. Oszt' csodálkozunk, hogy egyre lejjebb csúszik az ország. Amíg 900 évvel Könyves Kálmán után egyáltalán létezik még a horoszkóp fogalma, meg az emberek hisznek a jósokban, boszorkányokban, addig sok jóra nem kell számítani.
2018. jan. 18. 13:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Atyaisten :D félelmetes látni, mennyi hiszékeny naiv ostoba ember él a földön. És ilyeneknek szavazati jogot adnak, drága kenyéééééééééééér...

Nincs semmiféle jóslás, jövőbe látás, szerelmi kötés meg pénzmágia! Ezek az ezós kamugépek egyszerűen mások hiszékenységét forintosítják. Ha valóban a jövőbe tudnának látni, lottóznának meg lóversenyeznének, nem valami ZS-kategóriás weboldalon hülyítenék az olyanokat akik képesek hinni nekik.

2018. aug. 26. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!