Telepátia és szellemlepkét láttunk egy ismerősömmel. Bár egyiket sem tartom különösmek, mert Vasziljev professzor Telepátia c. könyvében ír mindkettőről. Például hogy a szellemek agyunk játékai, látomások és egyes emberek (például indián lakosok) elő is tudnak ilyen látomást idézni másokban.
2017. aug. 3. 16:38
2/12 Aneem válasza:
Több alkalommal az időutazást a jövőbe. kb 15- 20 másodpercet tudtam eltölteni nagyjából 7 éves távlatban előre.
2017. aug. 3. 16:45
3/12 anonim válasza:
Idegen nyelven beszéltem álmomban amit sohasem tanultam. De felkelve lefordítottam. Vannak megérzéseim kisebb dolgokkal kapcsolatban pl. megálmodtam hogy régen látott ismerősömmel talizok.
2017. aug. 3. 18:33
4/12 anonim válasza:
Még nem tapasztaltál? Eláruljak neked valamit? Sokan nem tapasztaltak, de ennek ellenére bátran tudnak írni neked egy hoax-sztorit hogy ezt meg azt láttak. Megint mások (agyhalottak), szóval ők abban a kategóriában tartoznak, akik elhiszik a saját hülyeségeiket. Manapság nehéz tisztának maradni ebben a tébolyult világban. A paranormális jelenségek nagy része nem az, de kisebb mértékben mégis előfordulnak. A százalékarány kb. 5%/95%
Kutatásaimnak köszönhetően tudom. 😏
2017. aug. 3. 21:01
5/12 anonim válasza:
Azaz valóban léteznek szellemek, csak a 95% valami betegség miatt hallucinál, és 5% tapasztalja valóban őket? Vagy ezt hogy képzeljem el?
2017. aug. 3. 22:37
6/12 anonim válasza:
Álmomban,és egyszer ébren pár másodpercre megértettem mi az élet értelme,jött az a nagy aha érzés,hogy ez olyan egyszerű,hogy ezt eddig nem tudtam,hogy lehettem ilyen buta,de utána egyszerűen nem tudtam visszaidézni mi volt az,mit értettem meg,nagyon idegesítő volt.Szellemeket,meg ilyesmiket nem észleltem.
2017. aug. 4. 06:13
7/12 anonim válasza:
Semmilyet, mivel ilyenek nem léteznek.
2017. aug. 4. 09:23
8/12 anonim válasza:
Én kisgyerekként majd fél órán át figyeltem egy kb. 80 centi átmérőjű fényes gömböt. Lassan lebegve haladt az erdőszélében. Kissé erősebb mély sistergő hangot adott ki, mintha perzselné a körülötte lévő dolgokat. De a fűben, sem fákban nem csinált semmi elváltozást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!