Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a velemenyetek "Atlantiszrol"?

Mi a velemenyetek "Atlantiszrol"?

Figyelt kérdés
A gorog irasokon kivul van mas bizonyitek is hogy letezett? Illetve tenyleg el sullyedt ? Vagy lehet hogy csak az Amerikai kontinens volt? De mondjak azt is hogy az Antarktisz az. Bar ha az antarktisz az, akkor hogy a fenebe volt annyi fold mozgas hogy delre kerult?!
2018. jan. 13. 12:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Latom van ezo rovat lehet inkabb oda kellett volna tenni, de mar mindegy
2018. jan. 13. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ott éltem egyik előző életemben. Főpap voltam. Használtam az ősi, nemes Atlantiszi mágiát. Még ma is, ha valamit szeretnék vagy valakit gyógyítani akarok felényújtogatom a kezem autómatikusan, mint a varázslók.
2018. jan. 13. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
A görög írások mindössze Platón Timaiosz és Kritiasz című műveit takarják, és semmi nem utal arra, hogy nem lenne más az egész, mint kitaláció. Az óceanok fenekéről pontos térképeink vannak, és sehol semmi nyoma az egésznek. [link]
2018. jan. 15. 01:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Vannak elsüllyedt városok egyébként, de Atlantisz története egy tanmese és nem más.
2018. jan. 16. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!