Mit jelent az, hogy dimenzió? És dimenzió kapu?
Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezeket,ám még a szó jelentését sem ismerem..Valaki elmagyarázná? Nem kell bonyolult tudományos szöveg,csak egy egyszerű elmagyarázás. Meg aztán,írjátok le,hogy mit jelent még az hogy 1. dimenzió 2. 3. meg amennyi van..2018. jan. 6. 11:58
31/39 anonim 

válasza:

#30 Ne kérdezz már ilyen hülyeségeket! Önmagáért beszél, hogy amikor megnézel magadnak valamit nem egy 2D-s firkát látsz, aminek csak szélessége és hosszúsága van. A világ, amit most magad előtt látsz az 3D. Közben több is van és nem külön külön, csak te érzékelsz annyit belőle!
32/39 anonim 

válasza:

Nem bírom tovább. Egy kérdésre nem tudsz válaszolni, csak írod a saját hülyeséget. Na szevasz!
33/39 anonim 

válasza:

Dehá... Dehát ez nem igaz! :O Bízz bennem, gyere vissza! Ne menj arra! Ne! Ne hagyj egyedül egy fura lánnyal! Nem akarom! Ne! É-én zavarban vagyok egyedül. Ne hagyj vele!
34/39 anonim 

válasza:

Sajnálom fura lány, de nekem ez túl gyors. Mos... Most mennem kell!
35/39 anonim 

válasza:

Nem enged el! Sajnálom #32 neked van igazad! Mindenben igazad van, te vagy az okosabb! Nincs 3D, azok csak számok. Csak kérlek gyere vissza! Fura lány már a kabátomat szakítsa! Nem akarom!
36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm (: Kék Bálna: Jót érzel?xd
2018. jan. 7. 01:28
37/39 anonim 

válasza:

Mi az, hogy jót éreztem? Traumát, amit okoztál? Soha nem fogom kiheverni. Most egy kicsit légy csendben légyszíves, majd később megbeszéljük. Mondom, hogy megbeszéljük később csak hallgass már el! Az agyamra mész! Folyton, folyton, folyton csak beszélsz! Elegem van már.
#32 Az előbb vagy valamikor órákkal ezelőtt nem volt igazad csak... Nos lényegtelen. Hogyan különböztetem meg melyek a mélység? Mondjuk van egy két dimenziós papírlapod (szélesség, hosszúság), amire rápakolsz még egy papírlapot még egyet, még egyet, még egyet, még egyet.... Végül egy tucatot pakolsz egymásra, és így már az egymásra pakolt papírlapok immár 3D-sek. Mivel hosszúság, szélesség és mélység is megvan.
38/39 A kérdező kommentje:
Kék Bálna,te nagyon poénos ember vagy :D
2018. jan. 8. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!