Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy dimenzió?...

Mit jelent az, hogy dimenzió? És dimenzió kapu?

Figyelt kérdés
Sokszor hallom ezeket,ám még a szó jelentését sem ismerem..Valaki elmagyarázná? Nem kell bonyolult tudományos szöveg,csak egy egyszerű elmagyarázás. Meg aztán,írjátok le,hogy mit jelent még az hogy 1. dimenzió 2. 3. meg amennyi van..

2018. jan. 6. 11:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Dimenziókapu... Ehhez meg nem tudok mit fűzni... Talán egy olyan operátor, aminek a reprezentációja egy nem négyzet alakú mátrix. Tehát egy n dimenziós vektortból egy m dimenziós vektort csinál.
2018. jan. 6. 14:42
 12/39 anonim ***** válasza:
20%
Igazából egy kockával kellett volna szemléltetni 4D-os tárgyak kiterjedését. A gömb nem tudom hány dimenziós, mert elvileg 3D-és: szélesség, hosszúság, mélység. 😅 Olyan tárgyakkal kellene szemléltetni, aminek négy irányú kiterjedése van. Talán!
2018. jan. 6. 14:50
 13/39 anonim ***** válasza:
Az idő is az. Elvileg. 🤔
2018. jan. 6. 14:52
 14/39 anonim ***** válasza:
20%
Elvileg az idővel is könnyen szemléltetni lehet a szellem dimenziókat. Na nem olyan dimenziókat, aminek térbeli kiterjedése van. 🤗 Nem lehet megfogni vagy úgy vizsgálni, mintha térbeli kiterjedése lenne. Lassacskán mi Bálnák is leszünk olyan okosak, mint az emberek. 😏
2018. jan. 6. 15:07
 15/39 anonim ***** válasza:
Kék bálna: Szerintem te még eléggé messze vagy attól, hogy okos legyél...
2018. jan. 6. 15:18
 16/39 anonim ***** válasza:
Basszus! Senki nem akar belém kötni? Pedig direkt úgy írtam, hogy belém lehessen kötni. Ez igazságtalan! Megyek inkább hallgatok egy kis Bellát. https://www.youtube.com/watch?v=rMltoD1jCGI Már veszekedni sem lehet itt.
2018. jan. 6. 15:19
 17/39 anonim ***** válasza:
Nahát mégis akadt!
2018. jan. 6. 15:19
 18/39 anonim ***** válasza:
20%
Túl erős lettem és az utóbbi időben már senki nem akar velem harcolni. Most már lassan kezdem érteni hogyan érezheti magát az One Punch Man. 😥 https://www.youtube.com/watch?v=2JAElThbKrI
2018. jan. 6. 15:32
 19/39 anonim ***** válasza:

Kék bálna! Én a One Punc Mant is legyőzném a yelloe bamboo-val!

https://www.youtube.com/watch?v=WhnvETs4F6Q

2018. jan. 6. 16:06
 20/39 anonim ***** válasza:
20%
#19 Ha áttudsz menni a 2D-os világban egy dimenziós kapu segítségével legyőzni az One Punch Man-t, akkor csak szerencsét tudok neked kívánni. Kívánd erősen és a lepényhal, aki történetesen a rokonom majd teljesíti. :D
2018. jan. 6. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!