Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012 óta milyen változásokat...

2012 óta milyen változásokat észleltetek?

Figyelt kérdés
2012-ben meg anno emlékszem, hogy a TV-ben a jósok arról beszéltek, hogy egyfajta dimenzióváltás lesz. Minden meg fog változni körülöttünk az emberiség is változáson megy majd keresztül meg ilyesmi. Voltak, akik a világvégét várták, mint jó magam is, de sajnos nem következett be, hiába is vártam tűkön ülve. Aztán egyre több elméletet kezdtem olvasni külföldi fórumokon a lapos Földről, amit elsőnek nem vettem komolyan, de később magyarázni kezdték, hogy csak a kameraállás miatt mutassák gömbölyűnek a Földet. Végül mégsem foglalkoztam vele. Amiről azt hittem, hogy nem volt kiderült, hogy mégis volt egy dimenzióváltás egyes híresztelések szerint. Nem nagyon figyeltem mit mondanak a jósok, mert idővel amikor valami unalmas egyre tompábban érzem magam, míg végül elalszom. Úgy történt akkor is... Nos, volt egy dimenzióváltás 2012-ben, azaz 3D-ről lassan átállunk 2D-re. Egyes elméletek szerint a lapos Föld nemrég kezdett el lapulni, ami hamarosan így fog kinézni: [link] Külföldi fórumokon azt állítják, hogy a NASA és más űrügynökség tisztábban van a torzulással, de nem akarnak semmilyen pánikot kelteni, ezért titokban tartják. Az elmélet szerint tér elkezdett lapulni 2012 óta. Hamarosan az emberiség és az élővilág is elkezd majd kétdimenziósodni.
2018. jan. 5. 16:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hát ez óriási :'D na jó, nem olvastam végig, de örülnék, ha bemutatnál egy lepényhal-rokonodnak. Azt olvastam, rendkívül jól álcázzák magukat, mert bizonyos fajok a színük és akár mintázatuk megváltoztatásával profin beleolvadnak a környezetükbe.
2018. jan. 5. 19:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy a változás: 2012 óta öt évvel idősebb lettem. Vagyis, mivel már '18 van, mondhatunk hatot is. Érdekes, ezzel nem vagyok egyedül, minden ismerősöm ugyanúgy öregedett hat évet. Hát nem elépesztő?
2018. jan. 5. 19:33
 13/24 anonim ***** válasza:

De a zeneiparban végbemenő hatalmas fejlődés engem kárpótol! :D

https://www.youtube.com/watch?v=024pNUHqS2Q

2018. jan. 5. 19:53
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez a lil pump maga az ördög. Érzem ahogy lemegy a nap a buksimba mikor megszólal tőle egy zene.
2018. jan. 5. 19:56
 15/24 anonim ***** válasza:
Mi bajod van pumpával? :O
2018. jan. 5. 19:57
 16/24 anonim ***** válasza:

Azért válaszolok a kérdésre is.

Igen! Eddig nem voltak beszélő kék bálnák.

2018. jan. 5. 20:29
 17/24 anonim ***** válasza:

Ezek a lapos Föld hívők túl sokat nézték a Mézga Aladár sorozatnak ezt a részét:

https://www.youtube.com/watch?v=L50bV_FC_3Y

2018. jan. 5. 20:53
 18/24 anonim ***** válasza:
:)
2018. jan. 6. 23:51
 19/24 anonim ***** válasza:
A te dimenziód kedves barátom, változott. Világ végéről a lapos földig jutottál. Én diákból vállalkozó lettem. Ha ezt lehet nevezni dimenzió váltásnak akkor ez az. De 5 év alatt sok ember életében következhetett be “dimenziováltás”.
2018. jan. 7. 18:37
 20/24 A kérdező kommentje:
#19 Akkor te szerencsés vagy. A saját vállalkozás jól hangzik.
2018. jan. 7. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!