2012 óta milyen változásokat észleltetek?
Figyelt kérdés
2012-ben meg anno emlékszem, hogy a TV-ben a jósok arról beszéltek, hogy egyfajta dimenzióváltás lesz. Minden meg fog változni körülöttünk az emberiség is változáson megy majd keresztül meg ilyesmi. Voltak, akik a világvégét várták, mint jó magam is, de sajnos nem következett be, hiába is vártam tűkön ülve. Aztán egyre több elméletet kezdtem olvasni külföldi fórumokon a lapos Földről, amit elsőnek nem vettem komolyan, de később magyarázni kezdték, hogy csak a kameraállás miatt mutassák gömbölyűnek a Földet. Végül mégsem foglalkoztam vele. Amiről azt hittem, hogy nem volt kiderült, hogy mégis volt egy dimenzióváltás egyes híresztelések szerint. Nem nagyon figyeltem mit mondanak a jósok, mert idővel amikor valami unalmas egyre tompábban érzem magam, míg végül elalszom. Úgy történt akkor is... Nos, volt egy dimenzióváltás 2012-ben, azaz 3D-ről lassan átállunk 2D-re. Egyes elméletek szerint a lapos Föld nemrég kezdett el lapulni, ami hamarosan így fog kinézni: [link] Külföldi fórumokon azt állítják, hogy a NASA és más űrügynökség tisztábban van a torzulással, de nem akarnak semmilyen pánikot kelteni, ezért titokban tartják. Az elmélet szerint tér elkezdett lapulni 2012 óta. Hamarosan az emberiség és az élővilág is elkezd majd kétdimenziósodni.2018. jan. 5. 16:53
11/24 anonim válasza:
Hát ez óriási :'D na jó, nem olvastam végig, de örülnék, ha bemutatnál egy lepényhal-rokonodnak. Azt olvastam, rendkívül jól álcázzák magukat, mert bizonyos fajok a színük és akár mintázatuk megváltoztatásával profin beleolvadnak a környezetükbe.
12/24 anonim válasza:
Ja, amúgy a változás: 2012 óta öt évvel idősebb lettem. Vagyis, mivel már '18 van, mondhatunk hatot is. Érdekes, ezzel nem vagyok egyedül, minden ismerősöm ugyanúgy öregedett hat évet. Hát nem elépesztő?
13/24 anonim válasza:
De a zeneiparban végbemenő hatalmas fejlődés engem kárpótol! :D
14/24 anonim válasza:
Ez a lil pump maga az ördög. Érzem ahogy lemegy a nap a buksimba mikor megszólal tőle egy zene.
16/24 anonim válasza:
Azért válaszolok a kérdésre is.
Igen! Eddig nem voltak beszélő kék bálnák.
17/24 anonim válasza:
Ezek a lapos Föld hívők túl sokat nézték a Mézga Aladár sorozatnak ezt a részét:
19/24 anonim válasza:
A te dimenziód kedves barátom, változott. Világ végéről a lapos földig jutottál. Én diákból vállalkozó lettem. Ha ezt lehet nevezni dimenzió váltásnak akkor ez az. De 5 év alatt sok ember életében következhetett be “dimenziováltás”.
20/24 A kérdező kommentje:
#19 Akkor te szerencsés vagy. A saját vállalkozás jól hangzik.
2018. jan. 7. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!