Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 2012 óta milyen változásokat...

2012 óta milyen változásokat észleltetek?

Figyelt kérdés
2012-ben meg anno emlékszem, hogy a TV-ben a jósok arról beszéltek, hogy egyfajta dimenzióváltás lesz. Minden meg fog változni körülöttünk az emberiség is változáson megy majd keresztül meg ilyesmi. Voltak, akik a világvégét várták, mint jó magam is, de sajnos nem következett be, hiába is vártam tűkön ülve. Aztán egyre több elméletet kezdtem olvasni külföldi fórumokon a lapos Földről, amit elsőnek nem vettem komolyan, de később magyarázni kezdték, hogy csak a kameraállás miatt mutassák gömbölyűnek a Földet. Végül mégsem foglalkoztam vele. Amiről azt hittem, hogy nem volt kiderült, hogy mégis volt egy dimenzióváltás egyes híresztelések szerint. Nem nagyon figyeltem mit mondanak a jósok, mert idővel amikor valami unalmas egyre tompábban érzem magam, míg végül elalszom. Úgy történt akkor is... Nos, volt egy dimenzióváltás 2012-ben, azaz 3D-ről lassan átállunk 2D-re. Egyes elméletek szerint a lapos Föld nemrég kezdett el lapulni, ami hamarosan így fog kinézni: [link] Külföldi fórumokon azt állítják, hogy a NASA és más űrügynökség tisztábban van a torzulással, de nem akarnak semmilyen pánikot kelteni, ezért titokban tartják. Az elmélet szerint tér elkezdett lapulni 2012 óta. Hamarosan az emberiség és az élővilág is elkezd majd kétdimenziósodni.
2018. jan. 5. 16:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért a nick neved is beszédes...
2018. jan. 5. 16:56
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Orvost!
2018. jan. 5. 17:05
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

OMG

Az összes laposföldhívőnek űrhajót kéne építeni, éppen annyi üzemanyaggal, amennyivel ki lehet őket az űrbe lőni és csodálják, illetve várják akkor a laposodást életük végéig.

De talán 1 változást mintha mégiscsak észleltem volna. Az internet népszerűbb lett és ezzel arányosan az egy számjegyű IQval rendelkező egyedek nagyobb csoportokba tudnak verődni és sokkal több fa**ságot tudnak közös erővel generálni, ami sokkal több emberhez el tud jutni, ezzel okozva egyre több embernél cancert. Körülbelül ennyi történt. Szerintem az életed is boldogabb lenne, ha nem bullshit, alaptalan összeesküvés elméleteken gondolkoznál. Beleolvastam egy laposföldhívős interjúba... szőrnyű.

2018. jan. 5. 17:39
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal laposabb lettem. Azt hittem ez a rendszeres sportnak köszönhető, de úgy látom, hogy mégsem. Ha ezt előre tudom, nem öltem volna bele annyi időt a sportba.
2018. jan. 5. 17:45
 5/24 A kérdező kommentje:
Itt nem az orvosról van szó. A Japán kultúrához hozzátartozik ez a két dimenziós látásmód, szemlélet, igény, ízlés vagy hogy is hívják. Nem tudom, de úgy tűnik ők előre látták ezt az úgynevezett "dimenziós torzulást", amit a jósok is megjósoltak. Japánban egy lánynak nehéz párt találni, mivel a fiatalság és köztük a kevésbé fiatalabb populációnál 2D-os lányok élveznek előnyt: hentai, manga, visual novel, anime, stb. A hírekben hallottam, hogy egy fiatal japán férfi egy 2D-os karaktert vett feleségül. A torzulásnak bizonyára ők örülnek majd. 2D-és torzulást az említett űrügynökség titokban akarja tartani (az okát nem tudom) Valószínűleg nem akarnak pánikot kelteni, mellesleg más Bolygók térbeli torzulása nem egyenlő arányban megy végbe. A Földet meg nem tudjuk megnézni, mivel nincs mindenkinek űrhajója.
2018. jan. 5. 17:55
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Kinyílt a pokol szája.
2018. jan. 5. 17:58
 7/24 anonim ***** válasza:
Ekkora adag baromságot azt nem értem, hogy lehet elolvasni?
2018. jan. 5. 18:00
 8/24 A kérdező kommentje:
#4 Ha van rajtad pár kiló ne hagyd abba a fogyókúrát! Miután átálltunk 2D-re ugyanúgy kövér... vagyis telt karcsúnak fogsz kinézni. Biztos láttál már rajzfilmet? Abban vannak duci szereplők is. Sajnálom.
2018. jan. 5. 18:01
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Öregszem, kicsit "nyűgösebb" is lettem. Talán ennyit.
2018. jan. 5. 18:01
 10/24 A kérdező kommentje:
#9 Jobbulást! És ne higgy a számoknak. Annyi vagy, amennyinek érzed magad. A lepényhal közeli rokonom és értek is a varázsláshoz. Ha bármi problémád lenne gyere nyugodtan hozzám és kívánj valamit.
2018. jan. 5. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!