Rendszeres meditációval milyen változásokat tapasztaltál?
Figyelt kérdés
Milyen hosszan tartó hatással van az életedre? Maga a meditáció alatt mit tapasztaltál?
Milyen a Te módszered, ami bevált? Mennyi idő múltán érzékelted,hogy érdemes volt elkezdeni?
2017. ápr. 29. 11:03
1/5 anonim válasza:
2-3 évig kellett feltétlenül csinálnom, most már csak akkor meditálok, ha úgy érzem, hogy jólesne :) Nagyon mély depresszióból hozott ki. A legdurvább, amire én sem számítottam, hogy egy adott csillagállás alatt kellett egy nagyon speciális meditációt végigcsinálnom ahhoz, hogy jobban legyek. Nem gondolom, hogy az én érdemem lett volna, a sok változó jelenléte miatt, égi kegyelemként éltem meg.
2/5 anonim válasza:
1.es válaszoló fél igazad van:D
A meditáció képes az ember érzékeit megnyuktatni és valami jó érzést ad. De, a csillag állásban nem hiszem. Hisz a világban minden mozog. A bolygók pontosan ugyanazt a periodust sosem vesszik fel max milliárd évente. De ha napkainkba nézve a világűr mértékbe ugyanugy álhat a rendszer ami alatt meditáltál, de 20000000 millió km-er arébb. Ez inkább fejben dől el sztem. De az egyik leghatásosabb modszer az érzések lenyugtatására. 1 pont a meditácionak.
3/5 anonim válasza:
Hydra, több éve meditálok és pontosan be tudom határolni, hogy mikor értem el látható eredményt. Ez 2015-ben is és idén is a Vízöntő alatti Újholdkor sikerült. Gondolhatod, hogy erre én sem számítottam... Inkább csak iszonyatos nagy mázlim volt, hogy pont AKKOR sikerült pont OTT lennem, erre írtam, hogy ez igazából égi kegyelem.
4/5 anonim válasza:
Kb. 1-2 évig napi szinten meditáltam, agykontrollal mentem alfába. Sokkal összeszedettebb voltam, az alatt a fél óra alatt szinte kipihentem magam. Intenzív álmaim voltak, volt, ami meg történt később. Megerősödttek a megérzéseim. A tudatalattimból sok minden feljött egész kiskoromból. (3 éves kor alatti emlékek is)
5/5 anonim válasza:
kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem. tisztább lett az elmém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!