Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Rendszeres meditációval...

Rendszeres meditációval milyen változásokat tapasztaltál?

Figyelt kérdés

Milyen hosszan tartó hatással van az életedre? Maga a meditáció alatt mit tapasztaltál?

Milyen a Te módszered, ami bevált? Mennyi idő múltán érzékelted,hogy érdemes volt elkezdeni?

2017. ápr. 29. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
2-3 évig kellett feltétlenül csinálnom, most már csak akkor meditálok, ha úgy érzem, hogy jólesne :) Nagyon mély depresszióból hozott ki. A legdurvább, amire én sem számítottam, hogy egy adott csillagállás alatt kellett egy nagyon speciális meditációt végigcsinálnom ahhoz, hogy jobban legyek. Nem gondolom, hogy az én érdemem lett volna, a sok változó jelenléte miatt, égi kegyelemként éltem meg.
2017. ápr. 29. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:

1.es válaszoló fél igazad van:D

A meditáció képes az ember érzékeit megnyuktatni és valami jó érzést ad. De, a csillag állásban nem hiszem. Hisz a világban minden mozog. A bolygók pontosan ugyanazt a periodust sosem vesszik fel max milliárd évente. De ha napkainkba nézve a világűr mértékbe ugyanugy álhat a rendszer ami alatt meditáltál, de 20000000 millió km-er arébb. Ez inkább fejben dől el sztem. De az egyik leghatásosabb modszer az érzések lenyugtatására. 1 pont a meditácionak.

2017. ápr. 29. 12:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Hydra, több éve meditálok és pontosan be tudom határolni, hogy mikor értem el látható eredményt. Ez 2015-ben is és idén is a Vízöntő alatti Újholdkor sikerült. Gondolhatod, hogy erre én sem számítottam... Inkább csak iszonyatos nagy mázlim volt, hogy pont AKKOR sikerült pont OTT lennem, erre írtam, hogy ez igazából égi kegyelem.
2017. ápr. 29. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 1-2 évig napi szinten meditáltam, agykontrollal mentem alfába. Sokkal összeszedettebb voltam, az alatt a fél óra alatt szinte kipihentem magam. Intenzív álmaim voltak, volt, ami meg történt később. Megerősödttek a megérzéseim. A tudatalattimból sok minden feljött egész kiskoromból. (3 éves kor alatti emlékek is)
2017. ápr. 29. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:
kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb lettem. tisztább lett az elmém.
2017. máj. 1. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!