A szkepticisták szerint az ezot kedvelő emberek mind buta, ostoba emberek, de akkor miért járnak ide?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__860..
"Számomra az ezotéria a legnagyobb csalások alapjának egyike, ami a hiszékeny, aluliskolázott és gondolkodásában korlátozott emberek kihasználására épül minden ésszerűséget nélkülözve."
A legtöbb kérdés pont hogy nem nekik szól. Sőt ha a kérdező direkt kiírja, hogy a szkeptikusok véleményére nem kiváncsi, akkor is direkt válaszolnak.
Annyira odavannak a tudományért mégis bejönnek ide a "buta" ezósokhoz megtéríteni őket.
Ezek szerint egy olyan közegek keresnek ahol mindenki buta és tudnak okoskodni. (retardáltak között még az analfabéta is igazi zseni)
Ez kb olyan mintha én a tudomány kategóriában minden evolúciós kérdéshez beírnám, hogy nem igaz mert a zufok teremtették a földet. Ennek mi értelme?
Kérdezö: az irányzatot ugyan szkepticizmusnak nevezik, de akik ezt gyakorolják, azokat szkeptikusoknak és nem szkepticistának. Mellesleg ez kiderül a belinkelt cikkböl is, nem ártott volna elöször végigolvasni!
De ez is azt igazolja, hogy az ezosoknak nem sok esze van
#9 kérdező
Kérlek kopizd ide a linkelt cikkedből azt a mondatot, amelyikben szerepel a
szkeptiCISTÁK szó!
*Szkeptikusok
Én a magam részéről megmosolyogni az emberi butaságot és hiszékenységet :) Viszont válaszolni nem szoktam (ez az első kérdés a témakörön belül, amire reagálok), mert megalázni nem szeretnék senkit attól függetlenül, hogy magamban ténylegesen szánalmasnak tartom, hogy önmagukat felelősségteljes felnőtt, gondolkodó emberek ilyen jellegű kérdéseket írogatnak ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__9..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!