A szkepticisták szerint az ezot kedvelő emberek mind buta, ostoba emberek, de akkor miért járnak ide?
https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__860..
"Számomra az ezotéria a legnagyobb csalások alapjának egyike, ami a hiszékeny, aluliskolázott és gondolkodásában korlátozott emberek kihasználására épül minden ésszerűséget nélkülözve."
A legtöbb kérdés pont hogy nem nekik szól. Sőt ha a kérdező direkt kiírja, hogy a szkeptikusok véleményére nem kiváncsi, akkor is direkt válaszolnak.
Annyira odavannak a tudományért mégis bejönnek ide a "buta" ezósokhoz megtéríteni őket.
Ezek szerint egy olyan közegek keresnek ahol mindenki buta és tudnak okoskodni. (retardáltak között még az analfabéta is igazi zseni)
Ez kb olyan mintha én a tudomány kategóriában minden evolúciós kérdéshez beírnám, hogy nem igaz mert a zufok teremtették a földet. Ennek mi értelme?
Hogy ne bután kerüljek át a halál utáni létbe, kérlek áruld el,
kik azok a szkeptiCISTÁK?
Elolvastam a hozzászólást, amiből idéztél. Ő egyébként válaszolt a feltett kérdésedre, nem értem, azt már miért nem idézted:
"Ez a véleményem és jogom van kifejteni, akkor is ha emiatt megsértődnek a hívők."
"Pontosan azért fejtem ki a véleményem, hogy az ezoterikusok egy pillanatra se higgyék azt, hogy ez társadalmilag elfogadott és normális. Nem az, ez a beteg emberek kizsákmányolása, az áltudományos könyvektől kezdve a gyógyító köveken át a jóslásokig. Undorító kizsákmányolása a szerencsétleneknek, és szégyen hogy egy ilyen oldalon ennek teret is engednek."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!