Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mostanság sok buta gondolat...

Márkóka11 kérdése:

Mostanság sok buta gondolat arasztja el a fejemet amiket nem tudok elengedni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teljesen szét vagyok esve .Nagyon sok buta és rossz gondolat árasztja el a fejemet amiket nem tudok elengedni.Sok butaság valakiről vagy valakikről amik nem mennek ki az agyamból.Vallásos ember vagyok és sokszor imátkozom de akkor egy idejig jó de utánna vissza jönnek pont a legnagyobb félelmem is.Szerintetek Isten megbocsássa ezeket ?

2015. márc. 19. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem. A poklon poklán fogsz elégni.

Viccet félretéve, honnan tudjuk mi? A válasz Te vagy, hogy Te megbocsátod e magadnak.

2015. márc. 19. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Bezony, bezony mondom néked, boldogok azok akiknek lelke az enyém, mert ők azok akik azt aratják, amit vetettek. :D

Egyébként nem értelek. Mi is a bűnöd, hibád?

Semmilyen kísértés és szituáció végiggondolása nem bűn, értsd meg.

A döntéseidért vagy felelős.

Mitől félsz? Miről és mit gondolsz?

Én az érzelmekkel vagyok így.:P

2015. márc. 19. 23:11
 3/5 viktorvarga ***** válasza:
ha van teremtő teljesen leszarja mit csinálsz,lenne nagyobb problémája ha felbukkanna
2015. márc. 19. 23:42
 4/5 anonim válasza:
Isten biztos hogy nem akarja hogy félj de főleg nem akarja hogy tőle félj. nem haragszik rád akkor sem ha a gondolataid szerinted rosszak. Gondolkodásodon csakis te magad változtathatsz tudatosan. Ha jönnek a rossz gondolatok akkor kezdj el hálást adni mindenért ami eszedbe jut és máris elmúlik. Próbáld ki. A hála érzése ahogy átjár máris egy sokkal szebb világban fogod érezni magad! Sok sikert az önismerethez!
2015. márc. 20. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszotokat .:)
2015. márc. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!